Αγωνία για τους ανήλικους του τροχαίου στις 3 Βαγιές

Κρήτη
Αγωνία για τους ανήλικους του τροχαίου στις 3 Βαγιές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και τα 4 άτομα νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείοι

Ώρες αγωνίας για τις οικογένειες των τραυματιών που ενεπλάκησαν στο σοβαρό τροχαίο ατύχημα το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή 3 Βαγιές, στο Ηράκλειο.

Ο ένας εξ αυτών, 15 ετών, είναι και ο πιο σοβαρά τραυματίας. Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, ορθοπεδικής φύσεως , πλέον νοσηλεύεται στην εντατική του ΠΑΓΝΗ, διασωληνωμένος και σε καταστολή με τους δικούς του ανθρώπους να ελπίζουν για την γρήγορη βελτίωση της υγείας του δικού τους ανθρώπου.

Ο έτερος ανήλικος τραυματίας, μόλις 14 ετών ,υπεβλήθη και εκείνος σε επέμβαση και νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική κλινική του ίδιου νοσοκομείου.

Ενώ και σύμφωνα πάντα με τον υποδιοικητή του ΠΑΓΝΗ, κ. Φανιουργιάκη, ο τρίτος τραυματίας 19 ετών , νοσηλεύεται σε σχετικά καλύτερη κατάσταση στη γενική χειρουργική με τραύματα ορθοπεδικής φύσεως.

Το ατύχημα συνέβη σε διασταύρωση στις 3 Βαγιές, όταν δύο μηχανάκια συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Άμεση η κινητοποίηση των διασωστών του ΕΚΑΒ που μετέφεραν και τους 3 εμπλεκόμενους στο ατύχημα στο νοσοκομείο. 

Στο ένα μηχανάκι επέβαινε ο 19χρονος και στο δεύτερο ο 15χρονος με τον 14χρονο.

Κρίσιμες ώρες για τον ποδηλάτη

Αναφορικά με το περιστατικό με τον 18χρονο ποδηλάτη που υπέστη ανακοπή την ώρα που έκανε ποδήλατο, επί της παραλιακής λεωφόρου, στο ύψος του Παγκρητίου Σταδίου, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ , διασωληνωμένος και σε καταστολή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News