LIVE τα αποτελέσματα των εκλογών στο neakriti.gr

Κρήτη
LIVE τα αποτελέσματα των εκλογών στο neakriti.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μη χάσετε την καταμέτρηση των ψήφων στιγμή προς στιγμή

Η «μάχη» της κάλπης δίνεται σήμερα και η αγωνία για τους υποψήφιους κορυφώνεται όσο περνούν οι ώρες, εν αναμονή της καταμέτρησης των ψήφων που θα διαρκέσει μέχρι τα ξημερώματα.

Γι’ αυτό το λόγο, μείνετε συντονισμένοι στο neakriti.gr και παρακολουθείστε ζωντανά την πορεία της καταμέτρησης σε ολόκληρη την Κρήτη για Δημοτικές, Περιφερειακές και Ευρωεκλογές.

Η εφαρμογή μας είναι δυναμική, δηλαδή ενημερώνεται και αλλάζει συνεχώς δίνοντας μας τα τελευταία επικαιροποιημένα αποτελέσματα. Είναι προσβάσιμη από το PC, το κινητό και το tablet σας, ενώ μπορείτε να τη δείτε στην αρχική σελίδα του neakriti.gr.

Πατώντας ΕΔΩ έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα και για τους 24 δήμους της Κρήτης, καθώς επίσης μπορούμε να δούμε αναλυτικά πώς εξελίσσεται η καταμέτρηση των ψήφων και τι αποτελέσματα δίνει, ανά δημοτική ενότητα, δημοτικό διαμέρισμα και εκλογικό τμήμα για όλους τους συνδυασμούς.  

Αντίστοιχη εικόνα μπορούμε να έχουμε και για τις Περιφερειακές Εκλογές.

Όσον αφορά στις Ευρωεκλογές, βλέπουμε πως διαμορφώνονται τα ποσοστά των κομμάτων σε όλη την επικράτεια και φυσικά στην Κρήτη.

Μείνετε, λοιπόν, συντονισμένοι όλο το βράδυ στο neakriti.gr και παρακολουθείστε στιγμή προς στιγμή την εξέλιξη της καταμέτρησης των ψήφων για τις τέσσερις κάλπες που έχουν στηθεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News