Η «καρδιά» των εκλογών χτυπάει την Κυριακή, μόνο στην ΚΡΗΤΗ TV

Κρήτη
Η «καρδιά» των εκλογών χτυπάει την Κυριακή, μόνο στην ΚΡΗΤΗ TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριακή στις 17:30 το απόγευμα, στην ΚΡΗΤΗ TV

Η καρδιά της εκλογικής διαδικασίας στην Κρήτη θα «χτυπήσει» και αυτή την φορά στην ΚΡΗΤΗ TV μέσα από έναν τηλεοπτικό μαραθώνιο που θα καλύψει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις με φόντο την μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών και των Ευρωεκλογών.

Λίγες ώρες πριν τη μάχη των εκλογών, οι δημοσιογράφοι, οι τεχνικοί - η ομάδα της ΚΡΗΤΗ TV - μελετά με κάθε λεπτομέρεια πως θα γίνει η αναμετάδοση των αποτελεσμάτων με ταχύτητα αλλά και με εγκυρότητα.

Τηρώντας πιστά το ραντεβού του με τα μεγάλα γεγονότα και τις κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις το κορυφαίο κανάλι της Κρήτης αναμένεται και πάλι να κάνει τη διαφορά με μια μεγάλή ομάδα από δημοσιογράφους και τεχνικούς με εμπειρία και συνέπεια να ρίχνονται στην μάχη της τηλεοπτικής κάλυψης.

Γραφήματα, κάρτες, συγκριτικά στοιχεία κι όλα τα αποτέλεσμα με την ταχύτητα και την εγκυρότητα που μόνο η ΚΡΗΤΗ TV μπορεί να εγγυάται μέσα από αλλεπάλληλες επιτυχημένες εκλογικές αναμετρήσεις.

Ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις από κάθε γωνιά του νησιού, εκεί που «χτυπά η καρδιά» των γεγονότων.

Ποιοι δήμοι αλλάζουν χέρια. Που θα υπάρξει δεύτερος γύρος. Πως κινήθηκε η αναμέτρηση στην περιφέρεια. Τι λένε οι πρωταγωνιστές.

Ποια η επόμενη μέρα στην Ευρώπη. Ποιες οι ανατροπές και οι συσχετισμοί στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Αναλύσεις και εκτιμήσεις. Πολιτικοί, υποψήφιοι, παράγοντες της οικονομικής και κοινωνικής ζωής σχολιάζουν τα αποτελέσματα σκιαγραφώντας τον νέο αυτοδιοικητικό χάρτη στο νησί.

Κυριακή στις 17:30 το απόγευμα, στην ΚΡΗΤΗ TV.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε από οπουδήποτε ζωντανά τον τηλεοπτικό μαραθώνιο μέσω web: cretetv.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News