Φώτης Βαρδής: Η ΚΡΗΤΗ ΤV έχασε ένα σπάνιο άνθρωπο...

Κρήτη
Φώτης Βαρδής: Η ΚΡΗΤΗ ΤV έχασε ένα σπάνιο άνθρωπο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Έφυγε" από τη ζωή ο ακούραστος ρεπόρτερ και εικονολήπτης

Θλίψη σε φίλους , συγγενείς και όλους τους συναδέλφους του προκάλεσε ο θάνατος του ρεπόρτερ και εικονολήπτη Φώτη Βαρδή που συνεργάστηκε επί σειρά ετών με τον όμιλο της ΚΡΗΤΗ TV.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών αφήνοντας πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό.

Ακούραστος, μαχητικός στη δουλειά του, αλλά και αγαπητός σε όλους λόγω του ήθους και της ευγένειάς του, η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ σε όσους είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί του.

Μάχιμος μέχρι την τελευταία στιγμή, ήταν «παρών» στα μεγάλα γεγονότα και πολλοί θυμούνται ακόμα την παρουσία του στη μεγάλη κινητοποίηση των αγροτών στην Αθήνα αλλά και άλλα τα άλλα γεγονότα επικαιρότητας που κάλυψε ως εικονολήπτης.  

Η ζωή του

Ο Φώτης Βαρδής καταγόταν από το Δημαριό Άρτας και απέκτησε με τη Βασιλική δύο παιδιά το Χρήστο και την Έλλη.

Αρχικά προσέφερε τις υπηρεσίες του στα τεθωρακισμένα και στη συνέχεια στα ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού. Το μεγάλο του πάθος για την κινηματογράφηση τον οδήγηση στο TRT. Τα τελευταία 10 χρόνια συνεργαζόταν με την ΚΡΗΤΗ TV και το Αχελώος ΤV.

Ο Φώτης που ήταν πατέρας δύο παιδιών, «έφυγε» από τη ζωή μετά από εγκεφαλικό που υπέστη ενώ βρισκόταν στο σπίτι του. Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη στο Κοιμητήριο του Αγίου Δημητρίου στο Μπραχάμι όπου θα ψαλεί και η εξόδιος ακολουθία.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του από τον όμιλο της ΚΡΗΤΗ TV που έχασε έναν πολύτιμο συνεργάτη και έναν σπάνιο άνθρωπο.

Aκολουθεί βίντεο με τον Φώτη Βαρδή να παραλαμβάνει βραβείο, εκπροσωπώντας την Κρήτη ΤV τον Δεκέμβριο του 2018, από την επιτροπή «Κρητική  διατροφή και υγεία» για την κάλυψη του έργου και των δράσεων της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News