12 νέες θέσεις στάθμευσης για Άτομα με Αναπηρία

Κρήτη
12 νέες θέσεις στάθμευσης για Άτομα με Αναπηρία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενισχύεται ακόμα περισσότερο το δίκτυο θέσεων στάθμευσης ΑμεΑ

12 νέες θέσεις στάθμευσης για οχήματα Ατόμων με Αναπηρία προστέθηκαν στο δίκτυο που έχει δημιουργηθεί σε Γάζι, Αμμουδάρα, Τσαλικάκι, Πολύδροσο και Καβροχώρι.

Ειδικότερα, έπειτα από σχετική απόφαση της Επιτροπής Κυκλοφορίας του Δήμου Μαλεβιζίου, προστέθηκαν 3 θέσεις στο Γάζι, 5 στην Αμμουδάρα, 2 στο Πολύδροσο, 1 στο Τσαλικάκι και 1 στο Καβροχώρι. Οι θέσεις αυτές ενισχύουν το σχετικό δίκτυο που διευκολύνει την μετακίνηση ατόμων με κινητικά προβλήματα κι ευχή όλων είναι να γίνουν σεβαστές από τους υπόλοιπους οδηγούς και να παραμένουν διαθέσιμες.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Κυκλοφορίας Ματθαίο Μανιούδη και τον Πρόεδρο της Δ.Ε. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφό είδε το αποτέλεσμα και σε δηλώσεις του τόνισε: «Ο σεβασμός στον συνάνθρωπο, είναι δείγμα πολιτισμού. Οφείλουμε λοιπόν όλοι μας να σεβαστούμε αυτές τις θέσεις, να μην τις καταλαμβάνουμε για κανέναν λόγο ούτε για δευτερόλεπτο και ευελπιστώ ότι οι συμπολίτες μας, οι οποίοι έχουν δείξει στην συντριπτική τους πλειοψηφία κοινωνική συνυπευθυνότητα, θα προστατέψουν και αυτή την προσπάθεια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News