Φωτιά σε ξενοδοχείο «σήμανε» συναγερμό

Κρήτη
Φωτιά σε ξενοδοχείο «σήμανε» συναγερμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύσκολη νύχτα για την πυροσβεστική

Μετά το περιστατικό με το φλεγόμενο όχημα στην Αγία Πελαγία του Δήμου Μαλεβιζίου μεσάνυχτα Παρασκευής, λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα ξημερώματα Σαββάτου, η είδηση για φωτιά σε ξενοδοχείο σήμανε για μια ακόμη φορά συναγερμό στην πυροσβεστική.

Αυτή την φορά το συμβάν αφορούσε σε ξενοδοχείο στην περιοχή Μαδέ του Δήμου Μαλεβιζίου γύρω στις 5 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Η φωτιά κινητοποίησε την πυροσβεστική με 4 οχήματα να φθάνουν στο σημείο και 12 υπαλλήλους να καταβάλλουν προσπάθειες για την κατάσβεση της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε στην ιματιοθήκη, εκεί δηλαδή που αποθηκεύονται σεντόνια κουβέρτες, μαξιλάρια και άλλα είδη ιματισμού.

Ο συγκεκριμένος χώρος βρίσκεται στο υπόγειο και σύμφωνα με τον διοικητή των πυροσβεστικών υπηρεσιών Κρήτης, κ. Λαγουδάκη, όλος ο χώρος του υπογείου γέμισε καπνούς οι οποίοι έφθασαν μέχρι και τον χώρο της κουζίνας, η οποία και βρίσκεται ένα όροφο παραπάνω.

Επίσης στο ξενοδοχείο, διαμένουν 600 άτομα για τα οποία ωστόσο και δεν υπήρξε λόγος ενόχλησης τους αφού ήταν άμεση η κινητοποίηση από την πυροσβεστική, καταφέρνοντας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα οι πυροσβέστες, να την θέσουν υπό έλεγχο και να αποφευχθούν έτσι τα χειρότερα.

Οι ζημιές που προκλήθηκαν είναι σημαντικές ενώ για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.

Στιγμές τρόμου από φωτιά στο φορτηγό

Μεγάλη κινητοποίηση το βράδυ της Παρασκευής στην Αγία Πελαγία όταν φορτηγό «άρπαξε» φωτιά.

Γρήγορα οι φλόγες τύλιξαν όλο το βαρύ όχημα και μάλιστα έφτασαν σε μεγάλο ύψος προκαλώντας αναστάτωση σε διερχόμενους οδηγούς. 

Στο σημείο έσπευσαν 6 άντρες της πυροσβεστικής που έδωσαν πραγματική μάχη με τις φλόγες καθώς γρήγορα η φωτιά πήρε έκταση.

Ευτυχώς από τη φωτιά δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές.

Παρακολουθήστε σχετικό video απο το φλεγόμενο όχημα που τυλίχτηκε στις φλόγες, λίγες ώρες νωρίτερα, μεσάνυχτα Παρασκευής , σε κοντινή απόσταση από το Μαδέ, στην Αγία Πελαγία.

Φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News