Παραδόθηκαν πατέρας και γιος μετά το «πυρ» κατά 3 αδελφών

Κρήτη
Παραδόθηκαν πατέρας και γιος μετά το «πυρ» κατά 3 αδελφών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θερμό επεισόδιο «έστειλε» ένα άτομο στο νοσοκομείο

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου μετέβησαν χθες δύο άνδρες, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται σε ένοπλο επεισόδιο που σημειώθηκε πριν λίγα 24ωρα σε περιοχή της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου, και το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 44χρονου ντόπιου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για πατέρα και γιο, οι οποίοι παραδόθηκαν χθες στην Αστυνομία.

Οι δύο άνδρες φέρονται να ενεπλάκησαν σε “θερμό” επεισόδιο με μέλη άλλης οικογένειας, σε αγροτική περιοχή του νομού Ηρακλείου, το περασμένο Σάββατο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πατέρας και γιος λογομάχησαν έντονα με τρεις αδερφούς.

Ένας εκ των δύο ανδρών που παραδόθηκαν φέρεται να έβγαλε όπλο και να άνοιξε πυρ, τραυματίζοντας τον 44χρονο άνδρα στο πόδι. Ο τελευταίος διακομίστηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, χωρίς ευτυχώς η κατάσταση της υγείας του να εγκυμονεί κινδύνους για τη ζωή του.

Τα προηγούμενα 24ωρα, οι δύο άνδρες αναζητούνταν από την Αστυνομία. Τελικά, πατέρας και γιος μετέβησαν χθες στο Ηράκλειο και παραδόθηκαν στις Αρχές. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, οι δύο άνδρες υπέδειξαν στην Αστυνομία για το πού βρίσκεται το όπλο - το οποίο οι ίδιοι είχαν πετάξει - που χρησιμοποιήθηκε κατά το ένοπλο συμβάν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News