«Έρχονται» τρία νέα ξενοδοχεία στην Κρήτη

Κρήτη
«Έρχονται» τρία νέα ξενοδοχεία στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέες ξενοδοχειακές μονάδες αναμένεται να δώσουν ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στον Κρητικό τουρισμό

Τρία νέα ξενοδοχεία ετοιμάζονται να λειτουργήσουν στην Κρήτη, καθώς εγκρίθηκαν από τις αρμόδιες Αρχές οι επιχορηγήσεις επενδυτικών σχεδίων. Αναλυτικά, η Περιφέρεια Κρήτης ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης Aisha Hotel Boutique, που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου 4 αστέρων, δυναμικότητας 7 δωματίων των 21 κλινών μέσω μετατροπής διατηρητέου κτηρίου στην Κρήτη, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 626.136,86 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 626.136,86 ευρώ. Παράλληλα, η ίδια ως άνω Περιφέρεια ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της υπό σύσταση επιχείρησης “Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις ΜΠΕΗΣ Ν. & Μ. Ο.Ε.”, που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου 3 αστέρων, δυναμικότητας 5 διαμερισμάτων, 21 κλινών, στην παλιά πόλη των Χανίων, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 779.520 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 696.548 ευρώ. Τέλος, η Περιφέρεια Κρήτης ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης “I. and G. Hotels Single Member P.C”, που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου 3 αστέρων, δυναμικότητας 10 δωματίων των 20 κλινών, στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 600.289 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 535.923,51 ευρώ.

Έρχονται... οι Ρώσοι

Δυναμικότερη κάνει την παρουσία του στην Κρήτη ο Ρώσος τουρ οπερέιτορ Coral Travel, ανοίγοντας νέο πρόγραμμα τσάρτερ πτήσεων προς το αεροδρόμιο Χανίων. Οι πτήσεις ξεκινούν από τα Χανιά την 1η Ιουνίου και ολοκληρώνονται στις 5 Οκτωβρίου. Ο τουρ οπερέιτορ προσφέρει αποκλειστικά ξενοδοχεία στην περιοχή, ανάμεσα στα οποία είναι το “Sun Family Club”. Η προσθήκη των πτήσεων είναι αποτέλεσμα της αυξημένης ζήτησης για τον προορισμό, όπως επισημαίνει η επικεφαλής δημοσίων σχέσεων του Coral, Marina Makarkova.

Οι πτήσεις από τη Μόσχα στα Χανιά θα εκτελούνται με αεροσκάφος A 321 της Ural Airlines, με συχνότητα δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Σάββατο. Ο βασικός όγκος πτήσεων του τουρ οπερέιτορ στην Κρήτη διεξάγεται προς το αεροδρόμιο Ηρακλείου, με συχνότητα 5 πτήσεων την εβδομάδα από τη Μόσχα και άλλες 10 πόλεις της Ρωσίας με διαφορετικές συχνότητες. Τα αποκλειστικά ξενοδοχεία που προσφέρονται στην Κρήτη είναι τα “Kavros Beach Hotel”, τριών αστέρων, το νέο για φέτος “Fereniki Beach”, τριών αστέρων, το πεντάστερο “Pilot Beach Resort”, καθώς και ξενοδοχεία της αλυσίδας Vantaris. Άλλα αποκλειστικά ξενοδοχεία είναι το “Hydramis Palace Beach Resort”, τεσσάρων αστέρων, και τα πεντάστερα “Anemos Luxury Grand Resort” και “Mythos Palace Resort & Spa”.

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News