Κρήτη

Το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη

Που θα βρεθεί ο πρωθυπουργός

Σε προεκλογική περιοδεία μετατρέπεται, από την Πέμπτη, το ταξίδι αναψυχής του πρωθυπουργού.

Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκινάει τις προεκλογικές επισκέψεις, συναντήσεις και εγκαίνια έργων στην Κρήτη, από το νομό Ηρακλείου παρά το γεγονός ότι δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα το πρόγραμμά του.

Ειδικότερα, την Πέμπτη 2 Μαΐου, περίπου, στις 11 το πρωί, ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί τον κάθετο άξονα Ηρακλείου – Μεσαράς.

Περίπου στις 12:00 επόμενος σταθμός είναι το νέο κομμάτι Γούρνες- Χερσόνησος το οποίο θα εγκαινιαστεί από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, όπως είχε ανακοινώσει ο Χρήστος Σπίρτζης.

Στη 13:00 εκτός απρόοπτου θα επισκεφθεί το Φράγμα Αποσελέμη.

Ακολουθεί γεύμα και το απόγευμα ο πρωθυπουργός συνεχίζει τον κύκλο των επαφών στις 19:30 από το Χουδέτσι και το προοδευτικό μέτωπο στο πλαίσιο εκδήλωσης κατά τη διάρκεια της οποίας θα απευθύνουν χαιρετισμό και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές.

Tην Παρασκευή στη δυστική Κρήτη

Την Παρασκευή το πρόγραμμα δεν έχει οριστικοποιηθεί αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα βρεθεί στο Ρέθυμνο και ακολουθεί πολιτική ομιλία στις 19:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Εθνικού Σταδίου Χανίων.

H ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα πραγματοποιήσει την, Πέμπτη 2 Μαΐου, περιοδεία στην Κρήτη.

Στις 11:00 θα επιθεωρήσει την πορεία ολοκλήρωσης του έργου στο δρόμο Ηρακλείου - Μεσαράς, ενώ στη συνέχεια θα εγκαινιάσει το τμήμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, Γούβες - Χερσόνησος και το ολοκληρωμένο υδραυλικό έργο στο φράγμα Αποσελέμη.

Στη συνέχεια θα επισκεφθεί το δήμο Αρχανών Αστερουσίων.

Τέλος, στις 19:30 θα επισκεφθεί το Χουδέτσι, όπου βρίσκεται και το Μουσικό Εργαστήρι Λαβύρινθος και θα πραγματοποιήσει σύντομο χαιρετισμό σε εκδήλωση στην οποία θα απευθύνουν ομιλίες και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την Κρήτη.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια