Η Κρήτη έγινε «μαγνήτης» για τους διάσημους - Η «έκπληξη» της Ρίκας Διαλυνά

Κρήτη
Η Κρήτη έγινε «μαγνήτης» για τους διάσημους - Η «έκπληξη» της Ρίκας Διαλυνά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι επώνυμοι που επέλεξαν το νησί μας για την πασχαλινή τους ανάπαυλα - Ποιοι ήρθαν, πού πήγαν και τι έκαναν

Μπορεί η εγχώρια σοουμπίζ, η σύγχρονη, να επέλεξε τα resorts της Κρήτης για τις πασχαλινές διακοπές , όμως η Ηρακλειώτισσα σταρ του ελληνικού κινηματογράφου Ρίκα Διαλυνά επέλεξε πιο ήσυχα πράγματα.

Η Ρίκα Διαλυνά βρέθηκε χθες, Δευτέρα του Πάσχα, στα Μάταλα. Φωτογραφία δημοσίευσε η σελίδα “Δια-SOS-τε τη Μεσαρά”, αναφέροντας τα ακόλουθα: «Μια από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου, η πάντα γοητευτική Ηρακλειώτισσα Ρίκα Διαλυνά, βρέθηκε σήμερα (σ.σ. χθες) στην (καλοκαιρινή!) Μεσαρά και έκανε τη βόλτα της σε μια από τις πιο φημισμένες παραλίες της νότιας Κρήτης, τα Μάταλα.

Η αγαπημένη καλλιτέχνης είχε στην παρέα της τον Γιώργο Κουτσάκη από τον Κουσέ Δήμου Φαιστού, που εργάζεται στον τομέα των δημοσίων σχέσεων στην Αθήνα (ο οποίος την ξενάγησε και στο χωριό του) και τη ραδιοφωνική παραγωγό Ύβα Κουμαντάκη.

“Την τελευταία φορά που ήρθα στα Μάταλα δεν είχε τίποτα από μαγαζιά, μόνο ψαράδες και μικρά σπίτια!”, μας είπε με έκπληξη η Ρ. Διαλυνά η οποία έδειξε μεγάλο ενθουσιασμό και ήταν πρόσχαρη και φιλική με τον κόσμο που την αναγνώρισε...».

"Μαγνήτης" η Κρήτη για διάσημους

Πόλος έλξης έγινε το νησί μας για αρκετές επώνυμες και διάσημες προσωπικότητες της εγχώριας σοουμπίζ, που επέλεξαν την Κρήτη για τις πασχαλινές διακοπές τους, μιας και ως γνωστόν η Μεγαλόνησος συνδυάζει καλό κλίμα, παραδόσεις, ξεχωριστά και ενδιαφέροντα έθιμα, γαστρονομικά εδέσματα, υπέροχα τοπία και παραλίες, αλλά επίσης διασκέδαση και ψυχαγωγία. Ανάμεσά τους, η Νικολέτα Καρρά, η Βίκυ Κάβουρα, ο Δημήτρης Σταρόβας και η Κατερίνα Γιατζόγλου, που επέλεξε τη Δυτική Κρήτη.

Στον τόπο καταγωγής της, στα Χανιά, βρίσκεται η Ελένη Ράντου. Η αγαπημένη ηθοποιός, μάλιστα, αποκάλυψε η ίδια πού περνάει τις διακοπές της, καθώς “ανέβασε” φωτογραφία στο διαδίκτυο με φόντο το παλιό λιμάνι.

Η Ελένη Φουρέιρα, επίσης, φέτος επέλεξε να περάσει τις ημέρες του Πάσχα στην Κρήτη, με πολύ καλούς φίλους της, στενούς συνεργάτες αλλά και τον κουμπάρο της και προσωπικό της μακιγιέρ Παντελή Τουτουντζή, ο οποίος έφτασε στο νησί πριν την τραγουδίστρια.

Γνωστή όμως την παραμονή της στο νησί μας μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης έκανε και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία ξεκίνησε νωρίς τις πασχαλινές της διακοπές και βρίσκεται στην Ελούντα. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό και πήγε αρκετές φορές για μπάνιο.

Όμως στις διακοπές της αυτές δεν ήταν μόνη της. Εκτός από τους δύο γιους της που τη συνοδεύουν, στην παρέα τους βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη.

Η ίδια η Ντορέττα δημοσίευσε φωτογραφία της με τον Νίκο Μουτσινά να ποζάρουν σε μια βάρκα, γράφοντας για λεζάντα: «Εμείς γι’ αλλού κινήσαμε κι αλλού η ζωή μας πάει». Η παρέα περνάει όμορφα με γέλια, χαρά, υπέροχη θέα και κρητικούς μεζέδες.

Στο νησί βρέθηκε και η Βίκυ Κουλιανού παρέα με φίλους.

Παντρεύτηκαν Σουλτάτος και Λασκαράκη

Στην Κρήτη, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο, πέρασαν τις διακοπές του Πάσχα η Βάσω Λασκαράκη και ο σεφ Λευτέρης Σουλτάτος, οι οποίοι εθεάθησαν να κάνουν ανέμελοι τον περίπατό τους στο κέντρο του Ηρακλείου. Ο φακός επίσης τους “συνέλαβε” να προσέρχονται στον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου.

Η Βάσω Λασκαράκη, μετά την εκκλησία, στάθηκε στην πλατεία του Αγίου Τίτου, για λίγα λεπτά, για να φωτογραφηθεί με τους θαυμαστές της, ενώ μέσω Insta story εξέφρασε την επιθυμία της να ζήσει στην Κρήτη μας, αφού ο αγαπημένος της, Λευτέρης Σουλτάτος, κατάγεται από το νησί μας. «Να πάω να ζήσω Κρήτη να τρώω γραβιέρες και να πίνω τσικουδιές, και όταν με ρωτάνε, να λέω δεν κατέχω πράμα», έγραψε η ηθοποιός με χιούμορ.

Μάλιστα το ζευγάρι παντρεύτηκε υπο άκρα μυστικότητα στο κτήμα Παπακαλιάτη στο Σκαλάνι, του Ηρακλείου, το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα.

Το αγαπημένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με κουμπάρες την Ρίτσα Παπακαλιάτη και την Λένια Παπακαλιάτη.

Ακολουθήσε δεξίωση επισης στο κτήμα της οικογένειας Παπακαλιάτη, ενώ την αποκάλυψη του ευχάριστου γεγονότος το έκανε η ίδια η Βάσω Λασκαράκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Την ίδια ώρα, δεν είναι λίγες και οι πρώην παίκτριες του “My style rocks” που βρέθηκαν στο νησί μας για να περάσουν αυτές τις γιορτινές μέρες. Στο ξενοδοχείο “Royal Marmin Bay”, όπου και διαμένουν, στήθηκε ένα μεγάλο γλέντι με πολύ φαγητό και τρελή διάθεση. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια μοναδική τοποθεσία και, όπως ήταν φυσικό, προσέλκυσε και φέτος πολύ κόσμο.

Ο χορός στην παραλία δεν άργησε να ξεκινήσει και το κέφι ήταν ανεβασμένο στα ύψη. Το φαγητό σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστο..!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News