Θρήνος για τον πατέρα 4 παιδιών που σκοτώθηκε σε τροχαίο - Εκεί που έχασε την ζωή του ο Σταύρος Τζανάκης

Κρήτη
Θρήνος για τον πατέρα 4 παιδιών που σκοτώθηκε σε τροχαίο - Εκεί που έχασε την ζωή του ο Σταύρος Τζανάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αιματοβαμμένο Πάσχα για την Κρήτη με 2 νεκρούς σε λιγότερο από 48 ώρες

Με την Κρήτη να μετρά 21 νεκρούς από αρχές του χρόνου μέχρι και σήμερα και έχοντας προηγηθεί ένα αιματοβαμμένο Πάσχα, ξεκίνησε από νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα,  η επιστροφή των εκδρομέων στην Κρήτη.

Μαλεβίζι και Μεσαρά θρηνούν για δύο ανθρώπους που έσβησαν στην άσφαλτο σε διάστημα λίγων ωρών , από το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα.

Τελευταίο θύμα της ασφάλτου ο 63χρονος Σταύρος Τζανάκης, από τους Βώρους. Ο θάνατος είχε στήσει καρτέρι στον πατέρα των 4 παιδιών ο απόγευμα της Κυριακής, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε ελιά στο  3ο χιλιόμετρο Μοιρών  - Ηράκλειο, λίγο έξω από τα Καπαριανά.

 Ο ίδιος εγκλωβίστηκε στην καμπίνα του Ι.Χ ενώ μετά την ανάσυρση του, ήταν ήδη αργά αφού είχε ήδη υποκύψει στα τραύματα του.

Η κηδεία του θα τελεστεί  αύριο Τρίτη στις 2 το μεσημέρι στους Βώρρους, στον Ιερό Ναό Εσοδίων της Θεοτόκου.

Παρακολουθήστε στο video από το Δια -SOS- τε τη Μεσαρά,το σημείο της τραγωδίας που και έχασε την ζωή του ο άτυχος 63χρονος αφήνοντας ορφανά 4 παιδιά, ένα κορίτσι και 3 αγόρια.

Προηγήθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου ο θανάσιμος τραυματισμός του 38χρονου Γιάννη Βιστάκη που σκοτώθηκε ενώ επέβαινε στην μηχανή του σε τροχαίο δυστύχημα στο ύψος του Μαδέ.

Η επιστροφή των εκδρομέων είναι σε πλήρη εξέλιξη και για τον λόγο αυτό συνιστάται από τους οδηγούς να είναι απόλυτα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τηρώντας στο έπακρο τον ΚΟΚ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News