Πάσχα στο Ροδάκινο για τον Τσίπρα: Το φιλί στην Μπέτυ Μπαζιάνα και η selfie του πρωθυπουργού

Κρήτη
Πάσχα στο Ροδάκινο για τον Τσίπρα: Το φιλί στην Μπέτυ Μπαζιάνα και η selfie του πρωθυπουργού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O πρωθυπουργός παρακολούθησε την ακολουθία της Ανάστασης στο Ροδάκινο Ρεθύμνου

Στο χωριό Ροδάκινο στο νότιο Ρέθυμνο, βρέθηκε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας με την οικογένειά του για την Ανάσταση.

Με χαρούμενη διάθεση Αλέξης Τσίπρας και Μπέτυ Μπαζιάνα βρέθηκαν στην εκκλησία του χωριού με τα παιδιά τους και τους κατοίκους της περιοχής με τους οποίους είναι παλιοί γνώριμοι.

Χαμογελαστοί αμφότεροι, Αλέξης Τσίπρας και Μπέτυ Μπαζιάνα, με χαλαρή διάθεση, συναναστράφηκαν με τον κόσμο μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ενώ οι νεότεροι έβγαλαν και... selfies με τον πρωθυπουργό.

Ο φακός του neakriti, αποκλειστικά, κατέγραψε τις ξέγνοιαστες στιγμές της πρωθυπουργικής οικογένειας.

Οι κάτοικοι της περιοχής, με την πρωθυπουργική οικογένεια είναι παλαιόθεν γνώριμοι, μάλιστα ο πολιτιστικός σύλλογος Ροδάκινου, έχει ανακηρύξει τον Αλέξη Τσίπρα ως επίτιμο μέλος του.

Μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας περνά τις διακοπές του στο Ροδάκινο εδώ και χρόνια, ακόμα και πριν αναδειχθεί σε πρωθυπουργό της χώρας, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες στην αγαπημένη του ήσυχη παραλία του Πολύριζου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι και τώρα προτού αφιχθεί ο πρωθυπουργός από την Κίνα όπου βρισκόταν, η Μπέτυ Μπαζιάνα με τα παιδιά φέρεται να βρέθηκαν στην παραλία.

Όσο για το αναστάσιμο φιλί της αγάπης, το πρωθυπουργικό ζεύγος το έδωσε σε πάνω από μισή ώρα αργότερα από το σύνηθες, αφού το Άγιο Φως, έφτασε με καθυστέρηση στο Ροδάκινο. Στη συνέχεια αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν με τους χωριανούς που γνωρίζονται εδώ και χρόνια.

Αναγνωρίζουν ότι έχουν γίνει αρκετά έργα στην περιοχή τους, για την οποία προσπαθούν να παραμείνει αυθεντική, παρά την τουριστική ανάπτυξη.

Ο πρωθυπουργός θα παραμείνει στην Κρήτη για μία εβδομάδα και με επίσημο πια πρόγραμμα επαφών, ομιλιών και εγκαινίων απ' άκρη σ' άκρη του νησιού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες την ημέρα του Πάσχα ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί στρατόπεδο στον νομό Λασιθίου.   

   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News