Κρήτη

Στην Κνωσό η Μπέτυ Μπαζιάνα - Πάσχα στην Κρήτη για τον Πρωθυπουργό

Στην Κρήτη θα κάνει Πάσχα ο Αλέξης Τσίπρας, μαζί με την οικογένειά του

Στην Κρήτη βρίσκεται από σήμερα η σύντροφος του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα.

Ειδικότερα, η Μπέτυ Μπαζιάνα βρίσκεται σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, στο Ηράκλειο, μαζί με τα δύο της παιδιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μάλιστα, η κ. Μπαζιάνα εθεάθη σήμερα στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, μαζί με μία φίλη της, ενώ, δεν είναι εξακριβωμένο εάν μαζί τους βρέθηκαν και τα δύο παιδιά του πρωθυπουργικού ζεύγους.

Όπςω αναφέρουν οι πληροφορίες, η κ. Μπαζιάνα δεν ήθελε ξεναγό, κατά τη διάρκει ατης επίσκεψής της στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, ενώ η επίσκεψή της διήρκησε για μικρό χρονικό διάστημα, εμ την ίδια να αποχωρεί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πάντως, στις 26 και 27 Απριλίου, δηλαδή μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο, ο Πρωθυπουργός αναμένεται να βρίσκεται στην Κίνα, καθώς θα συμμετάσχει στις εργασίες του «Belt and Road Forum II».

Έτσι, το επικρατέστερο σενάριο είναι ο Αλέξης Τσίπρας να έρθει στην Κρήτη, μετά το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, όποτε και αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες του συνεδρίου, προκειμένου να κάνει Ανάσταση μαζί με την οικογένειά του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι ο Τσίπρας θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα στη Δυτική Κρήτη.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστο Σπίρτζη, ο Πρωθυπουργός επρόκειτο να βρεθεί στην Κρήτη για τα επίσημα εγκαίνια του έργου Γούρνες - Χερσόνησος, ενώ στις 3 Μαΐου αναμένετια να πραγματοποιήσει ανοιχτή στγκέντρωση, με φόντο τις Αυτοδιοικητικές και τις Ευρωεκλογές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια