Η Κρήτη υποδέχεται το δεύτερο 100% Hotel Workshop Tour!

Κρήτη
Η Κρήτη υποδέχεται το δεύτερο 100% Hotel Workshop Tour!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδηλώσεις
Σάββατο,04 Μαΐ 2019, 10:00
Minoa Palace - Χανιά
Σε Χανιά και Ηράκλειο θα πραγματοποιηθούν οι δύο εκδηλώσεις - Αναμένεται και φέτος με μεγάλη επιτυχία

Με την περσινή διοργάνωση να ξεπερνά συνολικά τους 200 attendees, το φετινό 100% Hotel Workshop Tour αναμένεται ιδιαίτερα δυναμικό, με μεγάλη συμμετοχή από ξενοδόχους και επαγγελματίες τουρισμού.

Μετά από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Κέρκυρα, την Καλαμάτα και τη Ρόδο, το 100% Hotel Workshop Tour επισκέπτεται την Κρήτη, που αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας, με τις ξενοδοχειακές επενδύσεις να βρίσκονται σε διαρκή ανάπτυξη.

Ξεκινώντας από τα Χανιά το Σάββατο 4 Μαΐου στο ξενοδοχείο Minoa Palace, και συνεχίζοντας στο Ηράκλειο τη Δευτέρα 6 Μαΐου στο ξενοδοχείο Galaxy Hotel, η ομάδα του 100% Hotel Workshop Tour θα συναντήσει τους επαγγελματίες της περιοχής, σε ένα από τα πλέον αναβαθμισμένα ξενοδοχειακά workshops. Με τη θεματολογία του Workshop να έχει στο επίκεντρο τα boutique style ξενοδοχεία, οι επιλεγμένοι ομιλητές θα αναπτύξουν σημαντικά ζητήματα τόσο για τη σωστή κατασκευή ενός ξενοδοχείου όσο και για την ανάπτυξη των πωλήσεών του.

Μερικά από τα σημαντικότερα θέματα που θα καλυφθούν είναι:

  • Η κατανομή των χώρων του ξενοδοχείου κατά την αρχιτεκτονική μελέτη.

  • Τα τελευταία design trends στα boutique ξενοδοχεία.

  • Οι πωλήσεις των εστιατορίων και του spa κατά τη λειτουργία ενός ξενοδοχείου.

  • Τα τελευταία digital marketing trends σχετικά με τις άμεσες πωλήσεις. Εκτός από τους βασικούς ομιλητές του workshop, δηλαδή τη Μαρία Σφυράκη, τον Ζένιο Ζένιου, τον Δημήτρη Ζέλιο και τον Γιάννη Κουτσόπουλο, στο workshop θα παρευρεθεί και η κυρία Αιμιλία Βλάμη από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο, η οποία θα παρουσιάσει αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το σήμα πιστοποίησης “Boutique Hotel”.

Όπως και σε κάθε σταθμό, η εμπειρία του Workshop στην Κρήτη θα ολοκληρωθεί με την παρουσία σημαντικών εταιρειών που αφορούν την ξενοδοχειακή αγορά, με την υποστήριξη της Demand (διοργανώτρια εταιρεία τόσο του 100% Hotel Show όσο και του 100% Hotel Workshop Tour), ενώ ενδιάμεσα στα κύρια sessions θα παρουσιαστούν και ενδιαφέροντα case studies.

Η είσοδος στα Workshops είναι δωρεάν και το πρόγραμμα είναι το εξής:

Σάββατο, 4 Μαΐου 2019 στο Minoa Palace στα Χανιά από 10:00 - 18:00.

Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019 στο Galaxy Hotel στο Ηράκλειο από τις 10:00 - 18:00.

Για τα Χανιά, πάρτε το εισιτήριο σας από ΕΔΩ.

Για το Ηράκλειο, πάρτε το εισιτήριο σας από ΕΔΩ.

Οι επόμενες στάσεις είναι στη Σαντορίνη και τη Μύκονο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News