Παντρεύτηκε ο 20χρονος Γιώργος που χτύπησε σε λακκούβα - Μετά την περιπέτεια ήρθαν οι χαρές

Κρήτη
Παντρεύτηκε ο 20χρονος Γιώργος που χτύπησε σε λακκούβα - Μετά την περιπέτεια ήρθαν οι χαρές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα σελίδα άνοιξε στην ζωή του 20χρονου Γιώργου που τις επόμενες μέρες θα υποβληθεί σε επέμβαση

Το πρώτο, από τα δύο σημαντικά βήματα στην ζωή του 20χρονου Γιώργου που είχε τραυματιστεί σοβαρά πέφτοντας με το μηχανάκι του προ μηνών, σε λακκκούβα στον Μασταμπά, έγινε.

Αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με την αγαπημένη του Μαρία στο δημαρχείο του Ηρακλείου στην διάρκεια μίας όμορφης και συνάμα λιτής τελετής πολιτικού γάμου στην αίθουσα συνεδριάσεων στη Λότζια, παρουσία αγαπημένων ανθρώπων του ζευγαριού.  

Το δεύτερο και πιο σημαντικό βήμα στην ζωή του Γιώργου, θα επιτευχθεί προς τα τέλη του καλοκαιριού όποτε και θα έρθει στη ζωή ο καρπός του έρωτα με την γυναίκα του, η οποία και ως γνωστόν, διανύει περίοδο εγκυμοσύνης.

Η ευτυχία, η συγκίνηση και τα χαμόγελα πάντως χθες περίσσευαν στο δημαρχείου αφού οι οικογένειες του ζευγαριού πέρασαν ένα μεγάλο διάστημα αγωνίας και ταλαιπωρίας εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη στο μάτι του ο Γιώργος όταν έπεσε σε λακούβα με τη μηχανή του τον περασμένο Δεκέμβριο.

Να υπενθυμίσουμε ότι μέσα στον ερχόμενο μήνα ο Γιώργος θα ανέβει στην Αθήνα για να υποβληθεί σε επέμβαση τοποθέτησης μοσχεύματος στο μάτι σε εξειδικευμένο οφθαλμολογικό κέντρο . Και όλα αυτά χάρη στην ανθρωπιά και στήριξη των Κρητικών που συνέδραμαν στο να συγκεντρωθεί το μεγάλο ποσό που απαιτούνταν για την κρίσιμη επέμβαση

Προ ημερών μάλιστα  η πεθερά  του Γιώργου, Ντίνα Τζανάκη, είχε μιλήσει  στο neakriti.gr απευθύνοντας  ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους Κρητικούς που στάθηκαν στο πλευρό της οικογένειας τις δύσκολες εβδομάδες  που πέρασε και οι οποίοι, προσέφεραν με οποιονδήποτε τρόπο από το υστέρημα τους, με σκοπό να γίνει καλά ο Γιώργος.

«Τα χρήματα, επιτέλους συγκεντρώθηκαν και μέχρι τα μέσα Μαΐου ανεβαίνουμε Αθήνα για την κρίσιμη επέμβαση τοποθέτησης μοσχεύματος στο μάτι.  Όλοι στην οικογένεια είμαστε ευτυχείς για την αγάπη και την στήριξη που μας έδειξαν οι Κρητικοί, γνωστοί αλλά και άνθρωποι που δεν τους γνωρίζουμε. Δεν το περιμέναμε πραγματικά αλλά είμαστε τόσο χαρούμενοι που στον «Γολγοθά» που ανεβαίνουμε στάθηκαν στο πλευρό μας άνθρωποι από κάθε γωνιά της Κρήτης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από μένα, από τα βάθη της καρδιάς μου, σε φίλους, συναδέλφους ανθρώπους από το χωριό μου το Σίσσυ αλλά και σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε. Επίσης να  ευχαριστήσω και την ΔΕΠΑΝΑΛ που μου έδωσε το μεγαλύτερο πόσο και το κέντρο διασκέδασης BAR KERA που έγινε η μουσική εκδήλωση στο Σίσσυ». 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News