Οι Κάλπες της Απλής Αναλογικής στις «Αντιθέσεις»

Κρήτη
Οι Κάλπες της Απλής Αναλογικής στις «Αντιθέσεις»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Παρασκευή στις 10:00 το βράδυ στις «Αντιθέσεις» στην ΚΡΗΤΗ TV, η ακτινογραφία του τι ψηφίζουμε και με ποιο τρόπο εκλέγονται οι αυτοδιοικητικές μας επιλογές.

Αυτή την Παρασκευή στις 10:00 το βράδυ, οι θεατές και αθέατες  πτυχές του «Κλεισθένη» και τι ακριβώς θα συμβεί  με την ψήφο μας σε κοινοτικά, δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια για πρώτη φορά.

Πως αλλάζει η κατανομή εδρών και τι σηματοδοτεί για τις προεκλογικές και μετεκλογικές συνεργασίες για την κυβερνησιμότητα  σε Δήμους και Περιφέρειες.

Αλλάζει και τι στην αυτοδιοίκηση και αν αυτό θα έχει θετικές ή αρνητικές  επιπτώσεις  στην καθημερινότητα των πολιτών.

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Ζαχαρίας Δοξαστάκης με επικεφαλής τον Σταύρο Αρναουτάκη - Γιώργος Ματαλλιωτάκης με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη  και Μιχάλης Σφακιανάκης  με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη,  σε μια συζήτηση με βάση το θεσμικό πεδίο και τις αλλαγές του στην τοπική αυτοδιοίκηση. Παρεμβαίνει ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Κώστας Πουλάκης.

Αυτή την Παρασκευή στις 10 το βράδυ στις «Αντιθέσεις», η ακτινογραφία του τι ψηφίζουμε και με ποιο τρόπο εκλέγονται οι αυτοδιοικητικές μας επιλογές.

Πως θα συγκροτηθούν τα Κοινοτικά – Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια  με την απλή αναλογική και τι πολιτικό αποτέλεσμα παράγει αυτό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News