Κρήτη

Αυτή είναι η νέα συλλογή από την "Akritas Décor"

Οι νέες διακοσμητικές επιφάνειες της εταιρείας παρουσιάστηκαν στην «Ε. Κουμαντάκης & ΣΙΑ Ε.Ε.»

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η παρουσίαση των νέων διακοσμητικών επιφανειών με τίτλο “Akritas Décor - New Collection” στον χώρο του αποκλειστικού συνεργάτη Κρήτης «Ε. Κουμαντάκης & ΣΙΑ Ε.Ε.».

Νέα decor και χρώματα σε μελαμίνες, πάγκους και ειδικές επιφάνειες δειγματίστηκαν στο πλαίσιο της χθεσινής, επίσημης παρουσίασης σε δεκάδες επαγγελματίες του χώρου και διακοσμητικά γραφεία από την «Ακρίτας Α.Ε.», τη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής διακοσμητικών επιφανειών στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.

Η εταιρεία «Ε. Κουμαντάκης & ΣΙΑ Ε.Ε.», πάντα δίπλα στους κατασκευαστές, διακοσμητές και επαγγελματίες του ξύλου, προμηθεύει τα πιο ποιοτικά και σύγχρονα υλικά και υποστηρίζει με την τεχνογνωσία της και τη 40ετή πείρα της.

Τις νέες διακοσμητικές επιφάνειες στην κατηγορία προϊόντων «μελαμίνες-πάγκοι», με τίτλο “Akritas Décor - New Collection”, θα παρουσιάσει σε σειρά εκδηλώσεων η βιομηχανία «ξύλου Akritas».

Νέα συλλογή

Η βιομηχανία ξύλου, μέσα από σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, παρουσιάζει τις νέες διακοσμητικές επιφάνειες στην κατηγορία προϊόντων «μελαμίνες-πάγκοι», με τίτλο “Akritas Décor - New Collection”. Οι πελάτες και συνεργάτες της εταιρείας, αλλά και όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο χώρο των κατασκευών και της διακόσμησης, μέσα από τις παρουσιάσεις αυτές και την παρουσίαση που έγινε χθες στο Ηράκλειο και στον χώρο του αποκλειστικού συνεργάτη Κρήτης «Ε. Κουμαντάκης & ΣΙΑ Ε.Ε.», έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα νέα προϊόντα της Akritas και να ενημερωθούν για τις ιδιότητές τους. Τόσο η «Ε. Κουμαντάκης & ΣΙΑ Ε.Ε.», όσο και η «Ακρίτας Α.Ε.» επιδιώκουν πάντα να αξιοποιούν την ποιοτική υπεροχή των προϊόντων και των υπηρεσιών τους.

Στόχος τους μάλιστα με τις νέες αυτές εμπλουτισμένες σειρές είναι να έρθουν ακόμη πιο κοντά στις τάσεις που τείνουν να κυριαρχήσουν στην αγορά, προσφέροντας μια μεγάλη παλέτα επιλογών στους κατασκευαστές και διακοσμητές κατοικιών, αλλά και επαγγελματικών χώρων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια