Ποιοι τουρίστες θα κάνουν την έκπληξη το Πάσχα;

Κρήτη
Ποιοι τουρίστες θα κάνουν την έκπληξη το Πάσχα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα στον Απρίλιο αναμένονται ανατροπές στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Εντυπωσιακή είναι η δυναμική που καταγράφουν οι αφίξεις των Αυστριακών τουριστών στο νησί, μιας και σε έρευνα που έχει γίνει στην Αυστρία, η Ελλάδα είναι στην πρώτη θέση των αγαπημένων προορισμών των πολιτών της χώρας.

Μάλιστα, με τα ανεπίσημα στοιχεία στο αεροδρόμιο Ηρακλείου δεν αποκλείεται μέσα στον Απρίλιο, λέει, να γίνει η έκπληξη ακόμα και για την πρώτη θέση από τους Αυστριακούς τουρίστες, κάτι όμως που σίγουρα τους επόμενους μήνες δεν μπορεί να κρατηθεί, μιας και η δυναμική Γερμανών, Βρετανών και Γάλλων είναι μεγαλύτερη. Την ίδια ώρα, η Τουρκία στην Αυστρία ως προορισμός μάλλον έχει πέσει σε... βαρομετρικό χαμηλό.

Οι Γερμανοί ψηφίζουν Κρήτη για το Πάσχα!

Εξάλλου στους επτά προορισμούς που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη αύξηση της ζήτησης αυτό το Πάσχα στη γερμανική αγορά βρίσκεται η Κρήτη, με την αύξηση να αγγίζει το 95%.

Αυτά προκύπτουν από έρευνα της Opodo σε στοιχεία αεροπορικών κρατήσεων στην πλατφόρμα eDreams ODIGEO, από την 1η Ιανουαρίου 2019 έως τις 17 Φεβρουαρίου του 2019, σε σύγκριση με δεδομένα από την ίδια περίοδο του 2018. Τα στοιχεία αφορούν ταξίδια από την 1η έως τις 30 Απριλίου 2019, σε σύγκριση με την ταξιδιωτική περίοδο από 15 Μαρτίου έως τις 15 Απριλίου 2018. Κατά μέσο όρο, οι Γερμανοί τουρίστες θα ταξιδέψουν αυτό το Πάσχα για 7 ημέρες, έναντι μόλις τριών ημερών πέρυσι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News