Κρήτη

«Psiloritis Race»: Δήλωσε τώρα συμμετοχή & τρέξε στα βήματα του Δία

Ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο στον επιβλητικό Ψηλορείτη που θα σας μείνει αξέχαστο

Οι 10οι Διεθνείς Αγώνες Ψηλορείτη «Psiloritis Race» είναι γεγονός και οι εγγραφές ξεκίνησαν ήδη για όλο0υς εκείνους που θέλουν να ακολουθήσουν τα βήματα του Δία.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το διήμερο 1 και 2 Ιουνίου στον επιβλητικό και αγέρωχο Ψηλορείτη, που έχει αναγνωρισθεί ως Παγκόσμιο Γεωπάρκο UNESCO.

Για άλλη μια χρονιά, η διοργάνωση στοχεύει στην προστασία της φύσης και συμβάλλει στην αθλητική, οικοτουριστική, πολιτισμική ανάδειξη καθώς και στην προβολή της Κρήτης και της Ελλάδας διεθνώς.

Οι εγγραφές για τους 10ους Διεθνείς Αγώνες Ψηλορείτη «Psiloritis Race 2019» άρχισαν και θα διαρκέσουν έως τις 29 Απρίλιου!

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τέσσερις επιλογές διαδρομών υψηλών προδιαγραφών και διαφορετικών αγωνιστικών απαιτήσεων για να μπορέσουν να συμμετέχουν με την παρέα ή με την οικογένειά τους, την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία στην Κρήτη:

  • Ορεινός αγώνας διάσχισης του Ψηλορείτη μήκους 35 χιλιομέτρων.
  • Αγώνας απόστασης 8,5 χιλιομέτρων σε άσφαλτο.
  • Αγώνας απόστασης 8,5 χιλιομέτρων δυναμικού βάδην σε άσφαλτο.
  • Αγώνας απόστασης δυο χιλιομέτρων για παιδιά.

Για τους παράλληλους αγώνες των 8,5 χιλιομέτρων σε άσφαλτο οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές έως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 24 Μαΐου 2019.

Προγραμματίστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας και κάνετε τώρα την εγγραφή σας για μία μοναδική εμπειρία, αφού οι συμμετέχοντες και οι συνοδοί τους μπορούν να απολαύσουν το βουνό αλλά και τη θάλασσα σε ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο και σε μια μεγάλη γιορτή του ορεινού τρεξίματος που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια!

Δηλώστε συμμετοχή και δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να αφήσει το άγχος της καθημερινότητας και ό,τι τον βαραίνει για να χαρεί τη φύση.

Για πληροφορίες και εγγραφές μπείτε ΕΔΩ.

Τρέξε στα βήματα του Δία!

Οι 10οι Διεθνείς Αγώνες Ψηλορείτη «Psiloritis Race» είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Γ. Γ. Αθλητισμού συνδιοργανώνονται  με την Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου, την υποστήριξη των Δήμων Ρεθύμνου, Αμαρίου, Ανωγείων, Πλατανιά Χανίων και σε συνεργασία με 30 Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους Κρήτης, των οποίων η εθελοντική προσφορά σε όλα τα στάδια και τους τομείς διεξαγωγής των αγώνων είναι καταλυτική.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια