«Ανδριανή»: 8 υποψήφιοι Δήμαρχοι απαντούν στο ερωτηματολόγιο του Προυστ

Κρήτη
«Ανδριανή»: 8 υποψήφιοι Δήμαρχοι απαντούν στο ερωτηματολόγιο του Προυστ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλές και διαφορετικές προσωπικότητες στο πλατό της εκπομπής

Αυτό το Σάββατο η Ανδριανή υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής πολλές και διαφορετικές προσωπικότητες!

8 υποψήφιοι δήμαρχοι, μια ψυχολόγος, μια φωνίατρος και ένας σύμβουλος ψυχικής υγείας, αφήνουν το τηλεοπτικό τους αποτύπωμα.

Σε προεκλογικούς ρυθμούς η Ανδριανή συναντά 8 υποψήφιους δημάρχους για την πόλη του Ηρακλείου. Οι 8 υποψήφιοι απαντούν σε κοινές ερωτήσεις, εμπνευσμένες από το ερωτηματολόγιο του Προυστ. Ερωτήσεις προσωπικές και καθόλου πολιτικές. Ένα ενδιαφέρον «διαλεκτικό παιχνίδι» για να ανακαλύψουμε, στα βαθμό που μπορούμε, και άλλες πτυχές της προσωπικότητας των πολιτικών ανδρών και γυναικών της πόλης μας.

Με τη φωνίατρο Δεβόρα Κεγιαδάκη η Ανδριανή συζητά  για τη φωνή. Το εργαλείο της επικοινωνίας και της έκφρασης μας. Ποια  λάθη που κάνουμε στην καθημερινότητα μας και επιβαρύνουμε τη φωνή μας; Πως το στρες επηρεάζει φωνητικές χορδές και φωνή;

Η ψυχολόγος της εκπομπής Ματούλα Βασιλάκη έρχεται με ένα θέμα με πολλούς αποδέκτες. Η κατάθλιψη για τις μαμάδες που μένουν στο σπίτι και περιορίζουν τη ζωή τους μόνο στη φροντίδα παιδιών, οικογένειας, σπιτιού, είναι σύνηθες φαινόμενο. Τι είναι όμως αυτό που οδηγεί μια γυναίκα σε τόσο δύσκολα συναισθήματα αντί της χαράς και της ευχαρίστησης που φανταζόταν ότι θα βίωνε ως μαμά;

Σε αυτή την εκπομπή η Ανδριανή υποδέχεται το Φάνη Δέλιο. Ο Φάνης εκπροσωπεί τον σύλλογο ΑΡΩΓΗ 12+ που ασχολείται με προβλήματα εθισμού. Ο Φάνης μας μιλά για τη δύναμη των θεραπευτικών ομάδων στην αντιμετώπιση του εθισμού. Η προσωπική του εμπειρία να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά είναι ένα παράδειγμα και ο ίδιος έχει αναλάβει το ρόλο του αγγελιοφόρου για να μεταφέρει το μήνυμα ότι λύση υπάρχει και η ζωή μπορεί και πάλι να αποκτήσει νόημα χωρίς εξαρτήσεις.

Σήμερα, στις 10 το βράδυ στην ΚΡΗΤΗ TV!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News