Άγγελος Κατσαπρακάκης: Θέλω να βρεθεί άμεσα ο αγνοούμενος αδερφός μου

Κρήτη
Άγγελος Κατσαπρακάκης: Θέλω να βρεθεί άμεσα ο αγνοούμενος αδερφός μου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κ. Άγγελος Κατσαπρακάκης, αναφέρει, ότι υπήρξαν έρευνες χθες και σήμερα, χωρίς να επιβεβαιώνει ότι συμμετείχε και ελικόπτερο

Ένα ακόμη 24ώρο αγωνίας για την οικογένεια Κατσαπρακάκη που αναζητά τον δικό της άνθρωπο, τον 52χρονο Γιώργο Κατσαπρακάκη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από το πρωί της Τρίτης, στα Πραιτώρια του δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

Ο αδερφός του Άγγελος Κατσαπρακάκης που και εκείνος μαζί με άλλα μέλη του συγγενικού περιβάλλοντος,  ελπίζουν σύντομα να βρεθεί ο δικός τους άνθρωπος και συμμετείχε στις έρευνες από την πρώτη στιγμή, μίλησε στο neakriti,  με εμφανή αγωνία ακι ανησυχία, χωρίς ωστόσο ακόμη να μπορεί να συνειδητοποιήσει τι συνέβη και να σκεφτεί που μπορεί να βρίσκεται ο αδερφός του και σε ποια κατάσταση.

«Εγώ του είχα κατεβάσει φαγητό το μεσημέρι της Δευτέρας στο σπίτι του, που βρίσκεται κάτω από το δικό μου.  Δεν τον είδα, όμως  γιατί έλειπε. Όμως όπως διαπίστωσα στη συνέχεια, το είχε φάει,  οπότε την Δευτέρα το απόγευμα και βράδυ ήταν σπίτι. Την Τρίτη επρόκειτο να πάει στο κτηματολόγιο. Ο ίδιος δεν είχε αυτοκίνητο, μετακινείται με τα πόδια ή με οτοστόπ, εξαιτίας σοβαρού προβλήματος υγείας που έχει με την όραση του. Φαίνεται να ξεκίνησε και τελικά να έχασε το δρόμο. Επικοινώνησε με έναν φίλο του που επρόκειτο να πάνε μαζί , πολύ νωρίς το πρωί και του είπε ότι έχει χαθεί, δεν ξέρει που βρίσκεται, και ότι έχει πέσει… Το τηλεφώνημα διήρκησε αρκετή ώρα.  Από εκεί και μετά τα ίχνη του χάθηκαν.»

Ο κ. Άγγελος Κατσαπρακάκης, αναφέρει, ότι το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου, εντοπίστηκε σε ένα βουνό πάνω στο Τεφέλι. Ξεκίνησαν άμεσα έρευνες στην ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο, όπως είχε γράψει απο χθες  το neakriti, με την συνδρομή της ΕΛΑΣ, του Ερυθρού Σταυρού, της εθελοντικής ομάδας «Φίλιος Ζευς» χωρίς όμως αποτέλεσμα.

«Μετά λοιπόν, το χθεσινό τηλεφώνημα ο φίλος του, με τον οποίο και επικοινώνησε το πρωί της Τρίτης,  άρχισε να τον ψάχνει και όταν απέβησαν άκαρπες οι πρώτες προσπάθειες, με ενημέρωσαν στη δουλειά ότι ο αδερφός μου έχει χαθεί και ξεκινήσαμε όλοι μαζί να τον ψάχνουμε. Βρήκαμε το στίγμα του κινητού , πήγαμε εκεί στην περιοχή αλλά τίποτα, άφαντος. Παρακολουθήσαμε και υλικό από κάμερες, χωρίς όμως να μας δώσουν περαιτέρω στοιχεία. Ελικόπτερο δεν σηκώθηκε όμως υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση»  ανέφερε με έκδηλη αγωνία ο κ. Κατσαπρακάκης και με το δεδομένο ότι ο αδερφός του αντιμετωπιζει σοβαρά προβλήματα με την υγεία του. 

Μία ακόμη εξαφάνιση στην Κρήτη

Και σήμερα συνεχίζονται οι έρευνες στην περιοχή ενώ την ίδια ώρα , το δικό της δράμα ζει και η οικογένεια του δεύτερου αγνοούμενου Γιώργου Τριανταφύλλου που παραμένει άφαντος από το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, 7 Απριλίου.

Για τον 83χρονος έχει εκδοθεί silver alert από την Γραμμή Ζωής.

 Ο 83χρονος έφυγε από το σπίτι του στο Ηράκλειο, με το αυτοκίνητό του, περί τις 11 το πρωί της Κυριακής, προκειμένου να μεταβεί στο «στέκι» του, σε καφετέρια στην περιοχή της Παντάνασσας. Εκεί εθεάθη και για τελευταία φορά και έκτοτε, τα ίχνη του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News