ΑΝΕΛ: Στην Κρήτη για περιοδεία λίγο πριν τις Ευρωεκλογές

Κρήτη
ΑΝΕΛ: Στην Κρήτη για περιοδεία λίγο πριν τις Ευρωεκλογές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλιμάκιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων θα βρεθεί στο Ηράκλειο και στον Άγιο Νικόλαο

Στην Κρήτη θα περιοδεύσει κλιμάκιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με τα μέλη του να βρίσκονται στο νησί μας για δύο ημέρες: την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, στην Κρήτη θα βρεθούν ο γενικό γραμματέας των ΑΝΕΛ Καράμπελας Κων/νος, ο εκπρόσωπος Τύπου και υποψήφιος ευρωβουλευτής Τοσουνίδης Θεόδωρος, οι αναπληρωτές γραμματείς Οργανωτικού Λορεντζάτος Σπύρος και Αγορίτσα Χρόνη και ο πρόεδρος της ΝΑΕΛ Διακοξμιχάλης Νίκος.

Την Παρασκευή το πρωί 12/4 θα επισκεφτούν τον Άγιο Νικόλαο και το απόγευμα στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 μ.μ στα γραφεία του κινήματος οδός 1821 αριθ. 2 συνεδρίαση στελεχών και πολιτευτών Π.Ε. Ηρακλείου όπου και θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε. στις 18:15 μ.μ.

Ο Γ. Γραμματέας του κινήματος Καράμπελας Κων/νος την Παρασκευή 12/4 θα φιλοξενηθεί στο βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ ΤV στις 20:30 μ.μ. και ο εκπρόσωπος Τύπου Τοσουνiδης Θεόδωρος στο βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΝΟΤΟΣ ΤV στις 19:30 μ.μ.

Το Σάββατο 13/4 θα επισκεφτούν το Ρέθυμνο και την Κυριακή 14/4 τα Χάνια όπου θα πραγματοποιηθούν συσκέψεις με στελέχη και πολιτευτές του κινήματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News