Κρήτη

Μαραθώνιος Κρήτης: Ένα ολοκαίνουριο app σας περιμένει

Crete Marathon 2019 : «Τρέχει» χέρι-χέρι με την τεχνολογία και πρωτοπορεί

Ένα νέο εργαλείο είναι έτοιμο και αναμένει όλους τους συμμετέχοντες στον Μαραθώνιο να το… κατεβάσουν και να απολαύσουν τις υπηρεσίες του!

Πρόκειται για το ολοκαίνουργιο application του Crete Marathon 2019, την εφαρμογή live tracking της MYLAPS, η οποία δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης των δρομέων του Μαραθωνίου, της ενημέρωσης για τους προπορευόμενους δρομείς στον εν εξελίξει αγώνα, καθώς και τη δυνατότητα να μοιραστεί κανείς, live τον αγώνα του!

Η εφαρμογή προσφέρει επιπλέον και δυνατότητα εγγραφής στους αγώνες του Μαραθωνίου Κρήτης, τις βασικές συνδέσεις πληροφοριών σε αντιστοιχία με την ιστοσελίδα, ειδοποιήσεις από τα social media του αγώνα και μία γκάμα επιλογών για selfies αγωνιστικές φωτογραφίες και όχι μόνο!

Σημειώνεται πως το live tracking αφορά μόνο στους συμμετέχοντες του Μαραθωνίου δρόμου. Οι υπόλοιπες δυνατότητες όμως, είναι ανοιχτές σε όλους τους συμμετέχοντες αλλά και στους θεατές και τους εθελοντές!

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο Μαραθώνιος της Κρήτης είναι η τρίτη Διοργάνωση στην χώρα μας, μετά τον Αυθεντικό Μαραθώνιο και Ημιμαραθώνιο της Αθήνας και τον Μαραθώνιο Ναυπλίου, που υλοποιεί και προσφέρει αυτή την υπηρεσία στους δρομείς.

Πως θα εγκαταστήσετε την εφαρμογή;

  • Κατεβάστε το Link από ΕΔΩ
  • Εγκαταστήσετε την εφαρμογή MYLAPS Sporthive Live Events
  • Επιλέξτε τον αγώνα του Μαραθωνίου Κρήτης και στη συνέχεια η εφαρμογή θα ανοίγει πάντα στον Μαραθώνιο Κρήτης.
  • Have fun!

* Η εφαρμογή είναι συμβατή και σε λογισμικό Android και iOS

Και μην ξεχνάτε, οι εγγραφές συνεχίζονται...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια