Μαρίνα Καλογριδάκη: Η Κρητικιά που αναλαμβάνει Διευθύντρια στο ΤΕΠ του ΚΑΤ Αθηνών

Κρήτη
Μαρίνα Καλογριδάκη: Η Κρητικιά που αναλαμβάνει Διευθύντρια στο ΤΕΠ του ΚΑΤ Αθηνών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ευχαριστώ της Μεσαρίτισας γιατρού μέσα από το Facebook

Μια σπουδαία θέση για μια καταξιωμένη γιατρό από την Μεσαρά, την Μαρίνα Καλογριδάκη που αφήνει τον χώρο της υγείας στην Κρήτη, τον οποίο και υπηρέτησε με θέρμη και αυταρπάρνηση, για να ενταχθεί στο δυναμικό του ΚΑΤ Αθηνών, αναλαμβάνοντας την θέση της Διευθύντριας του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής, του ΚΑΤ.

Μια ιδιαίτερα τιμητική θέση που αξίζει να κατέχει η κ. Καλογριδάκη και με ένα πλούσιο βιογραφικό, ενώ τον τελευταίο χρόνο εργαζόταν με απόσπαση στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου.

Η καταγωγή της είναι από τις Γκαγκάλες του Δήμου Γόρτυνας ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι και τα άλλα 3 της αδέρφια είναι γιατροί.

Η ίδια μέσα από την σελίδα της στο Facebook κάνει λόγο για μεγάλη τιμή και μία νέα σελίδα που ανοίγεται για εκείνη ευχαριστώντας θερμά την οικογένεια της.

Μια καινούργια σελίδα ανοίγει!!! Ευχαριστώ όλους αυτούς που πίστεψαν σε εμένα.. και ιδιαίτερα τους γονείς μου και τα αδέρφια μου που χωρίς αυτούς δε θα είχα κάνει τίποτα! Είναι μεγάλη τιμή και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να φανώ αντάξια!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News