Ουδεμία σχέση έχει η ΚΡΗΤΗ TV με τον Κωνσταντίνο Δαναό

Κρήτη
Ουδεμία σχέση έχει η ΚΡΗΤΗ TV με τον Κωνσταντίνο Δαναό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δράστης δεν εργαζόταν στον Όμιλο και ο τηλεοπτικός σταθμός δεν είχε ποτέ απευθείας επαφές με εκείνον

Τα τελευταία 24ωρα η είδηση ότι ο Κωνσταντίνος Γιαλούρης ή αλλιώς Δαναός, όπως έκανε καριέρα, είναι δραπέτης από τις φυλακές Αλικαρνασσού, κάνει το γύρο της Ελλάδας.

Άρθρα που έχουν «δει» το φως της δημοσιότητας και αναφέρουν ότι ο δράστης εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό της ΚΡΗΤΗ TV είναι απολύτως αναληθή. Είναι απαραίτητο να διευκρινιστεί ότι ουδεμία σχέση έχει ή είχε η ΚΡΗΤΗ TV με τον Κωνσταντίνο Γιαλούρη ή Δαναό.

Ο εν λόγω άντρας συνεργάστηκε με την παραγωγή «Χρώματα Ελλάδος» της εταιρείας V Productions, εταιρία που εδρεύει στην Αθήνα. Πρόκειται για μία εξωτερική παραγωγή που προβάλλεται στην πλειοψηφία των περιφερειακών καναλιών της χώρας και η οποία δεν  προβάλλεται στην ΚΡΗΤΗ TV εδώ και δύο τηλεοπτικές σεζόν.

Να τονιστεί ότι η ΚΡΗΤΗ TV ουδέποτε είχε απευθείας επαφή με τον Κωνσταντίνο Γιαλούρη. Οι μόνες φορές που εμφανίστηκε στον αέρα της ΚΡΗΤΗ TV ήταν σε 3 ρεπορτάζ που παρουσίασε στα πλαίσια της εκπομπής «Χρώματα Ελλάδας» για λογαριασμό της εταιρίας παραγωγής V Productions.

Το χρονικό της υπόθεσης

Απίστευτο και όμως αληθινό! Ήταν καταζητούμενος για 17 ολόκληρα χρόνια κι εκείνος αντί να κρύβεται, έκανε dolce vita: τραγούδαγε, έβγαινε στην τηλεόραση ενώ κατάφερε να παντρέψει μέχρι και τον Ανδρέα Μπάρκουλη χωρίς να τον πάρει κανείς χαμπάρι.

Είχε δραπετεύσει το 2002 από τις φυλακές Αλικαρνασσού κι όχι μόνο δεν κρυβόταν, αλλά έκανε ό,τι μπορούσε για να προβληθεί.

Ο 45χρονος δήλωνε δημοσιογράφος - παρουσιαστής στους αστυνομικούς με το όνομα Κωνσταντίνος Δαναός. Ωστόσο, όταν έδειξε την αστυνομική του ταυτότητα η οποία έγραφε το πραγματικό του όνομα (Κωνσταντίνος Γιαλούρης) κίνησε ακόμη περισσότερο τις υποψίες των αστυνομικών, που τον οδήγησαν για εξακρίβωση στοιχείων στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας. Όταν διαπίστωσαν περί ποίου πρόκειται, γούρλωσαν τα μάτια τους, καθώς διαπιστώθηκε ότι ο 45χρονος τραγουδιστής - παρουσιαστής είναι δραπέτης των φυλακών Αλικαρνασσού από το 2002, αφού είχε καταδικαστεί με φυλάκιση για απάτη κατά εξακολούθηση.

Η σύλληψη που τον οδήγησε στις φυλακές Αλικαρνασσού

Ο Κωνσταντίνος Γιαλούρης  είχε συλληφθεί το 1996 στην Κρήτη, σε ηλικία 28 ετών. Τότε, δήλωνε ότι είναι γιος γνωστού βουλευτή και πρώην υπουργού του ΠαΣοΚ, αλλά και συνεργάτης τηλεοπτικής εκπομπής που επεδίωκε την προβολή διαφόρων επιχειρήσεων. Μάλιστα για να πείσει τότε τους επιχειρηματίες για όσα έλεγε, είχε μεταβεί σε ανθοπωλείο της περιοχής για να στείλει λουλούδια στον εαυτό του. Με τον τρόπο αυτό κατόρθωσε να αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά. Όμως έγινε αντιληπτός και αφού συνελήφθη, καταδικάστηκε στο δικαστήριο.

Πήρε άδεια από τις φυλακές της Αλικαρνασσού το 2002 και έκτοτε έγινε «καπνός». Για τις Αρχές μόνο, καθώς όχι μόνο δεν κρυβόταν, αλλά βροντοφώναζε «παρών».

Αφού το έσκασε, έκανε τηλεοπτική καριέρα και έπαιρνε συνεντεύξεις ως δημοσιογράφος από ηθοποιούς και τραγουδιστές. Στο μικρόφωνό του μίλησαν κατά καιρούς ο Μέμος Μπεγνής, η Ρέα Τουτουνζή, ο Φώτης Σπύρου, η Ίνα Λαζοπούλου κι άλλοι. Ήθελε να γίνει τραγουδιστής, ηχογράφησε δύο τραγούδια, τα έκανε και βίντεο κλιπ, όμως δεν είχε τα φόντα για να κάνει καριέρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News