«Εις πάντα τα έθνη» στον Ορθόδοξο Λόγο της Κυριακής

Κρήτη
«Εις πάντα τα έθνη» στον Ορθόδοξο Λόγο της Κυριακής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη συμμετοχή του Σεβασμιοτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου

Το θέμα για την εκπομπή του «Ορθόδοξου Λόγου» την Κυριακή 7 Απριλίου, έχει ως εξής: «Εις πάντα τα έθνη».

Πολλοί άνθρωποι σε όλον τον κόσμο, κυρίως δε μικρά παιδιά, διαβιούν στα όρια της φτώχειας, με μία χούφτα ρύζι ή καλαμπόκι την ημέρα. Με πολύ λίγα έως καθόλου αγαθά, δίχως βασική ιατρική βοήθεια και καθαρό πόσιμο νερό. Ζουν χωρίς τα στοιχειώδη και συχνά αποθνήσκουν από θανατηφόρες ασθένειες αβοήθητοι, ξεχασμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο.

Ωστόσο οι άνθρωποι αυτοί, όπως τους γνωρίζουμε μέσω της Εξωτερικής Ιεραποστολής της όπου γης Ορθόδοξης Εκκλησίας, διαθέτουν θάρρος και εμπιστοσύνη στον Θεό. Χαίρονται με ό,τι έχουν, εκτιμούν τα ελάχιστα που μπορούν να βρουν, δεν γογγύζουν και ευχαριστούν τον Θεό κάθε ημέρα που ξημερώνει. Τα πρόσωπά τους λάμπουν και είναι ευτυχισμένοι και χαρούμενοι, μέσα στην ανέχειά τους.

Η εκπομπή «Ορθόδοξος Λόγος» της Κυριακής 07/04/19, περιγράφει τον πόνο και τις αγωνίες των συνανθρώπων μας στην Αφρική και όπου γης, αναδεικνύοντας στιγμιότυπα από τον καθημερινό τους αγώνα για επιβίωση μέσα από αφηγήσεις ανθρώπων που ζήσανε από κοντά την πραγματικότητα αυτή, προβάλλοντάς μας αληθινά παραδείγματα ζωής.

«Ορθόδοξος Λόγος» την Κυριακή 7 Απριλίου κατά τις ώρες 15:30' - 16:30' στην ΚΡΗΤΗ TV.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News