Ασέλγησε σε ανήλικη: Στο σκαμνί ο ορθοπεδικός τεχνικός

Κρήτη
Ασέλγησε σε ανήλικη: Στο σκαμνί ο ορθοπεδικός τεχνικός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο κατηγορούμενος φέρεται να προέβη σε ασελγή πράξη σε βάρος της ανήλικης

Σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει - εκτός απροόπτου - η δίκη του Κρητικού τεχνικού ορθοπαιδικών μηχανημάτων, ο οποίος φέρεται να ασέλγησε σε βάρος μιας ανήλικης μαθήτριας, εντός του επαγγελματικού του χώρου, στην πόλη του Ηρακλείου, το καλοκαίρι του 2016.

Η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης, που έχει ήδη αναβληθεί τρεις φορές μέσα στους προηγούμενους μήνες, επρόκειτο να ξεκινήσει την Παρασκευή 8 Μαρτίου. Μετά από δύο διακοπές του δικαστηρίου μέσα στον Μάρτιο, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου διέκοψε την περασμένη Παρασκευή - για τρίτη φορά - τη συνεδρίαση για τη σημερινή ημέρα. Ωστόσο, όπως ξεκαθάρισε η Έδρα η δίκη αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα κανονικά.

Η υπόθεση είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας τον Φεβρουάριο του 2017, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου - και όχι μόνο. Σύμφωνα με τα όσα είχαν καταγγελθεί στις Αρχές, ένα κορίτσι ηλικίας περίπου 13,5 ετών μετέβη στον επαγγελματικό χώρο του κατηγορουμένου συνοδευόμενο από τη μητέρα του. Η μικρή είχε θωρακική σκολίωση, με αποτέλεσμα οι γονείς της να απευθυνθούν στον εν λόγω επαγγελματία.

Για την αντιμετώπιση του προβλήματος της ανήλικης μαθήτριας, ο κατηγορούμενος φέρεται να συνέστησε στους γονείς της μικρής - εκτός από την τοποθέτηση ορθοπαιδικού κηδεμόνα - την εφαρμογή της μεθόδου της ηλεκτροθεραπείας. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο κατηγορούμενος - χωρίς να προκαλέσει υποψίες στη μητέρα του κοριτσιού, η οποία περίμενε την κόρη της στον προθάλαμο του εξεταστηρίου - φέρεται να προέβη σε ασελγή πράξη σε βάρος της ανήλικης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News