Τρίτο χειρουργείο για τη μικρή Μαρίνα - «Βλέπει όλα τα μηνύματα από την Κρήτη»

Κρήτη
Τρίτο χειρουργείο για τη μικρή Μαρίνα - «Βλέπει όλα τα μηνύματα από την Κρήτη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύσκολη μέρα για το 4χρονο κορίτσι με τον πατέρα της να αναφέρεται στις συγκινητικές στιγμές σε κλινική της Γερμανίας

Ένας ακόμα Γολγοθάς για τη μικρή Μαρίνα που έχει αποδειχθεί αγωνίστρια καθώς είχε μπροστά της το τρίτο κατά σειρά χειρουργείο και αντιμετωπίζει τις δύσκολες μέρες στο νοσοκομείο της Γερμανίας με θάρρος και δύναμη. Και σε αυτόν τον αγώνα έχει στο πλευρό της όλη την Κρήτη που δίνει θάρρος στην οικογένεια Παχάκη που παραμένει στο εξωτερικό μέχρι την αποκατάσταση του 4χρονου κοριτσιού, διαδικασία για την οποία θα απαιτηθούν μήνες, αν όλα πάνε κατ’ευχήν.

Η Μαρίνα βλέπει όλα τα μηνύματα από την Κρήτη»

Όπως τόνισε ο πατέρας της 4χρονης στο neakriti.gr «είναι μια δύσκολη μέρα. Η επέμβαση είχε προγραμματιστεί για το πρωί και ήμουν κι εγώ μέσα στο χειρουργείο όπως και σε όλες τις επεμβάσεις. Αρχικά μας έστειλαν στο Μόναχο για εξετάσεις και στη συνέχεια επιστρέψαμε στην Χαϊδελβέργη για την επέμβαση. Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι και πολλά θα κριθούν από αυτή την επέμβαση. Όλος ο κόσμος είναι δίπλα μας, προσεύχονται όλοι και η δύναμή τους μας βοηθάει. Είναι πολλά τα μηνύματα αγάπης από την Κρήτη προς το παιδί μας και τα βλέπει όλα και μόνη της…».

Η ανάρτηση μετά την επέμβαση

Με το τέλος της επέμβασης ο πατέρας σε μήνυμά του ανέφερε ότι "η χάρη της Παναγίας βοήθησε να πάνε όλα καλά" και ευχαρίστησε τον κόσμο που με τη σκέψη και τις προσευχές του βρέθηκε στο πλευρό της μικρής,  Μετά τον τρόπο αυτό ολοκληρώθηκε και η προετοιμασία για τις θεραπείες.

(Ο πατέρας της μικρής Μαρίνας)

Περνούν με αγωνία τις μέρες στο νοσοκομείο

Η μικρή Μαρτίνα αναχώρησε εκ νέου για τη Γερμανία με τους γονείς της, στις 17 Μαρτίου και ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες. Πατέρας και μητέρα βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της μικρής κορούλας του, μοιράζονται τις αγωνίες και τις στιγμές χαράς και λύπης, όσο εκείνη δίνει τη δική της μάχη.Κάθε βήμα για την οικογένεια είναι δύσκολο καθώς απαιτείται η μετάφραση εγγράφων και η διαρκής παρουσία μεταφράστριας. Παράλληλα όπως έχει σημειώσει ο πατέρας η αποκατάσταση του κοριτσιού αναμένεται να διαρκέσει ως τις αρχές καλοκαιριού. 

(H κλινική στην Χαϊδελβέργη όπου  έγινε  η επέμβαση)

Υπενθυμίζεται ότι το κοριτσάκι από τις Αρχάνες διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και για την επέμβαση της αφαίρεσής του χρειάζονταν περισσότερα από 60.000 ευρώ, προκειμένου να χειρουργηθεί σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στο Μόναχο, επέμβαση που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σύμφωνα με την οικογένεια.

Για το λόγο αυτό, άνθρωποι από την Κρήτη, την Ελλάδα, αλλά και από όλο τον κόσμο κινητοποιήθηκαν, άνοιξαν την «αγκαλιά» τους συγκεντρώνοντας 50.000 ευρώ, τα οποία προσέφεραν στο μικρό «αγγελούδι» και κατευθύνθηκαν σε έναν λογαριασμό που διαχειρίζεται το υπουργείο και δίνονται τμηματικά στην οικογένεια. 

Παράλληλα και ο ΕΟΠΥΥ καλύπτει τα έξοδα της επέμβασης και μέρος των δυσβάσταχτων εξόδων της οικογένειας στο εξωτερικό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News