Καλοί Λιμένες: Ψάχνουν τον Μιχάλη - Που εστιάζονται οι έρευνες

Κρήτη
Καλοί Λιμένες: Ψάχνουν τον Μιχάλη - Που εστιάζονται οι έρευνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη επιχείρηση και σήμερα των αρχών για τον εντοπισμού του 33χρονου αγνοούμενου

Άκαρπες παραμένουν μέχρι και αυτήν την ώρα, οι έρευνες των σωστικών συνεργείων για τον εντοπισμό του 33χρονου ψαροντουφεκά, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από την περασμένη Τετάρτη με  την αγωνία να κορυφώνεται όσο οι ώρες περνούν για την οικογένεια του 33χρονου.

Οι λιμενικές αρχές εστιάζουν εκτός από την χερσαία περιοχή, πλέον στην επιφάνεια της θάλασσας, αναμένοντας από το Υπουργείο Ναυτιλίας το «πράσινο φως» για να σηκωθεί αεροσκάφος και να συνδράμει των ερευνών.

Σήμερα Δευτέρα η επιχείρηση εντοπισμού του 33χρονου Μιχάλη, ξεκίνησε και πάλι από τα ξημερώματα, από ξηράς με άνδρες του λιμενικού σώματος των Καλών Λιμένων.

Ενώ από θαλάσσης, συμμετέχουν 3 σκάφη του λιμενικού από Ιεράπετρα, Αγία Γαλήνη και Κόκκινο Πύργο, χωρίς την συνδρομή των δυτών ενώ αποχώρησε και η Μονάδα Υποβρύχιων Αποστολών.

Σύμφωνα με τον υπαξιωματικό υπηρεσίας Λ.Σ Καλών Λιμένων, Δημήτρη Περάκη, "οι καιρικές συνθήκες σήμερα είναι σχετικά καλύτερα αν και εξακολουθούν να πνέουν άνεμοι άλλο όχι αυτής της έντασης όσο των προηγούμενων ημερών. Το έργο των δυτών έλαβε τέλος και μάλιστα χθες συμμετείχαν 21 δύτες που «χτένισαν» μια πολύ μεγάλη περιοχή από το Αγιοφάραγγο μέχρι τους Καλούς Λιμένες και από εκεί μέχρι το Λέντα. Πλέον η προσοχή όλων εστιάζεται στην επιφάνεια της θάλασσας, και όχι στο βυθό".

Σύμφωνα επίσης με τον κ. Περάκη, αν και το χρονικό περιθώριο για την ολοκλήρωση των ερευνών ήταν 72 ώρες , όπως εξήγησε , οι λιμενικοί θα συνεχίσουν να ψάχνουν μέχρι να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News