Ο «Άγιος» κατεβαίνει υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου

Κρήτη
Ο «Άγιος» κατεβαίνει υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ατειχία» το όνομα του συνδυασμού του Κώστα Γαρεφαλάκη

Αγαπητός, δημοφιλής, κοντά στον πολίτη, με ένα χαμόγελο πάντα ζεστό και άκρως ειλικρινές, έχοντας βρεθεί σε κάθε γωνιά της Κρήτης αλλά και της Ελλάδας, γνωστός και ως «Άγιος».

Ο δημοφιλής παρουσιαστής Κώστας Γαρεφαλάκης, για μία ακόμη φορά μας εκπλήσσει και πάλι, αφού αποφάσισε να δοκιμάσει την «τύχη» του κατεβαίνοντας στον στίβο της αυτοδιοίκησης, ως υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου.

Ο ίδιος πιο ώριμος και συνειδητοποιημένος από πότε και κατόπιν βαθιάς σκέψεως  γνωρίζοντας ότι το Ηράκλειο έχει ακόμη πολλά να δώσει, δηλώνει «παρών» στις εκλογές του Μαΐου, με έναν άλλο αέρα, φρεσκάδας και… χιούμορ.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, ή καλύτερα ο 11ος υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, άνοιξε τα χαρτιά του για πρώτη φορά στο neakriti, εξηγώντας τους λόγους του νέου εγχειρήματος, το οποίο και έχει βάλει στόχο να πετύχει πάση θυσία, με την στήριξη φυσικά της οικογένειας του αλλά και έχοντας στο πλευρό του μια ομάδα καταξιωμένων ανθρώπων, έτοιμοι να προσφέρουν και εκείνοι για το κοινό καλό.

«Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου έπειτα από πολλή μεγάλη σκέψη. Το Ηράκλειο χρειάζεται νέα πρόσωπα, φρέσκες ιδέες, χωρίς βεβαίως να λείπει η εμπειρία και η γνώση. Είμαι άνθρωπος που του αρέσει να προσφέρει, να βοηθάει τον κόσμο, να ακούει. Γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα και τις ανάγκες των κατοίκων αυτής της κοινωνίας, ως μέλος της άλλωστε και είμαι διατεθειμένος και ενθουσιασμένος παράλληλα που θα διεκδικήσω τη δημαρχεία αυτής της  πόλης».

«Ατειχία» το όνομα του συνδυασμού του Κώστα Γαρεφαλάκη

Αίσθηση ωστόσο προκαλεί και το όνομα του συνδυασμού του, «ΑΤΕΙΧΙΑ»  με το οποίο κατεβαίνει στις  επερχόμενες εκλογές.

«Το όνομα του συνδυασμού μου είναι «ΑΤΕΙΧΙΑ»  και δεν επιλέχθηκε τυχαία. Το Ηράκλειο πρέπει να ανοίξει ακόμη περισσότερο τους ορίζοντες του, έξω από τα τείχη, σπάζοντας το κατεστημένο. Να γίνει πιο εξωστρεφές. Εγώ με τους συνεργάτες μου, σε περίπτωση που εκλεγούμε θα αφήσουμε το Δημαρχείο και θα ανέβουμε πάνω στα Τείχη. Εκεί θα είναι το νέο στρατηγείο μας. Ανοίγοντας ορίζοντες εκτός τειχών και πόλης.  Και, να ξεκαθαρίσω ότι, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για ατυχία, όπως θα σπεύσουν πολλοί ενδεχομένως να σκεφτούν».

Βεβαία το στοιχείο που χαρακτηρίζει τον Κώστα Γαρεφαλάκη είναι ο αυθορμητισμός αλλά και το χιούμορ του και έχοντας και αυτά τα «όπλα» στην φαρέτρα του , είναι έτοιμος να μπει στη μάχη για τα…  «κλειδιά» της Λότζια.

«Σε όσους σκέφτονται με σκεπτικισμό έχουμε να τους πούμε ότι εμείς είμαστε εδώ για να φέρουμε γούρι, με καλή διάθεση κοντά στον πολίτη και την συμπολίτισσα μας. Έχω μάθει να ακούω όλα αυτά τα χρόνια και πλέον θέλω να καθίσω στην «ηλεκτρική καρέκλα» του Δημάρχου για να διεκδικήσω από το κράτος, κονδύλια για τον τόπο μου και να λύσω προβλήματα συνανθρώπων μου.  Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια, εδώ είμαστε και θα το αποδείξουμε.»

Όσο για τους συνεργάτες του και τους στόχους του συνδυασμού του, αυτά θα ανακοινωθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες.

«Η ανακοίνωση της ιδρυτικής διακήρυξης θα γίνει προσεχώς. Όσο για τους συνεργάτες μου, επιλέχθηκαν με μεγάλη προσοχή και πολύ σοβαρά κριτήρια με γνώμονα πάντα, το πώς μπορεί να προσφέρει ο καθένας βάση των γνώσεων του και της εμπειρίας του και φυσικά αν διακατέχεται από αίσθηση του χιούμορ».

Ενώ στην ερώτηση για το αν θέλει να στείλει κάποιο μηνυμα στους Ηρακλειώτες απάντησε:

«Ψηφίστε με και δεν θα χάσετε… Με την «ΑΤΕΙΧΙΑ» έρχονται καλύτερες μέρες για το Ηράκλειο και ως «Άγιος» θα κάνουμε… θαύματα».

Πάντως, το neakriti.gr πέρα από το ότι εύχεται στον κ. Γαρεφαλάκη και την «ΑΤΕΙΧΙΑ» καλή επιτυχία, ευχαριστεί τον... επικεφαλής της παράταξης που με μεγάλη χαρά συμμετείχε στο πρωταπριλιάτικο αστείο μας. Και όχι, δεν κατεβαίνει ο «Άγιος» στις εκλογές... Καλό μήνα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News