Κρήτη

Έφυγε από την ζωή ο Ηρακλειώτης Γιάννης Ψαράκης

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τον Λευτέρη Αυγενάκη

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Γραμματέας Π.Ε. Ν.Δ. - Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκη για το θάνατο του Ηρακλειώτη Γιάννη Ψαράκη, ο οποίος ηταν δραστήριο μέλος της Νέας Δημοκρατίας, επί σειρά ετών.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του ο κ.Αυγενάκης αναφέρει: 

«Σήμερα η κοινωνία του Ηρακλείου αποχαιρέτησε με βαθιά θλίψη τον Γιάννη Ψαράκη.

Ο Γιάννης Ψαράκης, γνωστός σε όλους τους Ηρακλειώτες, υπήρξε ένας ανοικτός και γενναιόδωρος άνθρωπος, πάντοτε έτοιμος να προσφέρει ανιδιοτελώς στους συνανθρώπους του, κάτι που τον έκανε ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική μας κοινωνία.

Ιδιαίτερα σημαντική υπήρξε η προσφορά του στην Παράταξή μας. Δραστήριο μέλος της Νέας Δημοκρατίας, επί σειρά ετών, υπηρέτησε με θέρμη τις ιδέες και τις αξίες μας και συνέβαλε με όλες του τις δυνάμεις στην ισχυροποίηση του Κόμματος στο νομό.

Η καλοσύνη, η ενεργητικότητα και η ευγένεια που τον χαρακτήριζαν θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο νου μας και θα τιμούν την μνήμη του.

Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους οικείους του».

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, Βαγγέλη Καρκανάκη για τον χαμό του Γιάννη Ψαράκη

«Ο χαμός του αγαπητού σε όλους τους Ηρακλειώτες, Γιάννη Ψαράκη, αποτελεί μια πραγματική απώλεια για την τοπική κοινωνία και προκαλεί βαθιά θλίψη σε όλους όσοι είχαμε την τύχη να τον γνωρίζουμε.

Πολύ περισσότερο δε, σε όλους εμάς στη ΝΟΔΕ Ηρακλείου, που υπήρξαμε συνοδοιπόροι και συναγωνιστές στις μάχες της μεγάλης μας Παράταξης.

Θα τον θυμόμαστε πάντα για πολύτιμη συμβολή του στην Οργάνωση και την Παράταξή μας, μα πάνω απ’ όλα ως έναν άνθρωπο της προσφοράς, ως ένα υποδειγματικό οικογενειάρχη, έναν αληθινό φίλο.

Συμμετέχουμε με θλίψη στο πένθος της οικογένειάς του και εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας».

Σχόλια