Κρήτη

Μάθετε τα πάντα γύρω από την «Ηγεσία στην Εκπαίδευση»

Δηλώστε συμμετοχή στο Επιμορφωτικό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Κρήτης

Παράταση παίρνουν οι εγγραφές για το μοριοδοτούμενο επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «Ηγεσία στην Εκπαίδευση» που υλοποιεί το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Κρήτης».

Το Πρόγραμμα αποσκοπεί στην επιστημονική κατάρτιση σε θέματα εκπαιδευτικής ηγεσίας και διοίκησης. Συγκεκριμένα, δίνεται έμφαση στην κατανόηση σύγχρονων θεωριών για την οργανωτική συμπεριφορά και την εκπαιδευτική ηγεσία.

Διδάσκουν μέλη ΔΕΠ και Ερευνητές της ημεδαπής και αλλοδαπής.

Διάρκεια Προγράμματος: ετήσιας διάρκειας (επτά μήνες), 420 ώρες διδασκαλίας. Μεθοδολογία υλοποίησης: Μικτός τρόπος διδασκαλίας (2 προαιρετικές δια ζώσης συναντήσεις, 7 τηλεδιάσκεψεις και 19 ασύγχρονες διδασκαλίες).

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν 13 Απριλίου 2019 και θα ολοκληρωθούν τον Οκτώβριο του 2019.

Το Πρόγραμμα θα οδηγεί στη λήψη Πιστοποιητικού Παρακολούθησης 420 ωρών, από το ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ του Πανεπιστημίου Κρήτης, καθώς και Συνοδευτικό έντυπο europass με ανάλυση των θεματικών ενοτήτων και του τρόπου υλοποίησης του προγράμματος, αποδίδοντας τους Ευρωπαϊκούς Βαθμούς ECVET.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων από τους/τις ενδιαφερόμενους/ες για την συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα είναι παρατείνεται έως τις 07 Απριλίου 2019.

Για την επιλογή των υποψηφίων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Όλες οι σχετικές πληροφορίες για το Πρόγραμμα θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα www.ekpaideusi.org.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο email info@ekpaideusi.org ή/και στο τηλέφωνο 2831077641.

Την οικονομική διαχείριση του Προγράμματος έχει ο Eιδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ) του Πανεπιστημίου Κρήτης. Το κόστος συμμετοχής για κάθε ενδιαφερόμενο/η είναι 650 ευρώ, το οποίο καταβάλλεται σε τρεις δόσεις των 200€, 200€ και 250 ευρώ.

Δύνανται εκπτώσεις σε ειδικές κατηγορίες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια