8χρονος κλειδώθηκε στην τουαλέτα - Σήμερα δικάζεται ο πατέρας

Κρήτη
8χρονος κλειδώθηκε στην τουαλέτα - Σήμερα δικάζεται ο πατέρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πατέρας αν και οδηγήθηκε προχθές στα δικαστήρια τελικά η δίκη του αναβλήθηκε για σήμερα

Στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου δίνεται σήμερα η συνέχεια της υπόθεσης με πρωταγωνιστή τον 8χρονο πιτσιρικά, που βρέθηκε κλειδωμένος σε χώρο τουαλέτας και ενώ οι γονείς του απουσίαζαν από το σπίτι .  

Ο πατέρας αν και οδηγήθηκε προχθές στα δικαστήρια τελικά η δίκη του αναβλήθηκε για σήμερα, με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου κατά συναυτουργία με την 30χρονη μητέρα του παιδιού, η οποία στο μεταξύ οδηγήθηκε και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, για ψυχιατρική εξέταση.

Πώς βρέθηκε κλειδωμένος ο 8χρονος στην τουαλέτα - Τι ισχυρίστηκαν οι γονείς

Το κλάμα του μικρού αγοριού σήκωσε στο πόδι τους γείτονες, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ήταν παντελώς μόνος του ο 8χρονος στο σπίτι και μάλιστα κλειδωμένος στο χώρο της τουαλέτας.

Οι γονείς αναζητήθηκαν και κατά την επιστροφή τους συνελήφθησαν και στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο πατέρας οδηγήθηκε και στο δικαστήριο.

Τι είπαν οι γονείς

Οι γονείς ισχυρίστηκαν ότι, είχαν μία αγροτική εργασία και είχαν άγνοια του γεγονότος, αυτό ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων, ο πατέρας του 8χρονου αγοριού κατά τη διάρκεια της απολογίας του.

Ειδικότερα, ο πατέρας του 8χρονου κατά τη διάρκεια της απολογίας του είπε ότι έπρεπε να φύγει και να κάνει κάποιες εργατικές εργασίες και μάλιστα ζήτησε από τη σύζυγό του να τον ακολουθήσει για να τον βοηθήσει να μεταφέρει ένα αγροτικό μηχάνημα.

Επέμεινε ότι είχαν άγνοια για το γεγονός, όταν έφυγαν από το σπίτι και το μόνο που ισχυρίστηκαν είναι ότι μπορεί κάποια άλλα παιδιά να τον κλείδωσαν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News