Συνάντηση με τον αστυνομικό διευθυντή Ηρακλείου είχε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

Κρήτη
Συνάντηση με τον αστυνομικό διευθυντή Ηρακλείου είχε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων N. Ηρακλείου πραγματοποίησε συνάντηση με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου Α/Δ κ. Νικόλαο Σπυριδάκη παρουσία και του νέου Αστυνομικού Υποδιευθυντή Ηρακλείου Α/Δ κ. Νικόλαου Χρυσάκη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και υπήρξε συζήτηση σε θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην Υπηρεσιακή ζωή τους οι αστυνομικοί.

Ιδιαίτερα έγινε μνεία για την ενίσχυση των τουριστικών περιοχών (Α.Τ. Αερολιμένα, Α.Τ. Χερσονήσου) ενόψει της θερινής περιόδου, η ανάγκη ενίσχυσης νευραλγικών Υπηρεσιών του Νομού με αστυνομικό προσωπικό, η μη ύπαρξη συνεργείων καθαριότητας στις αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού από την αρχή του χρόνου με το πρόβλημα να γίνεται όλο και εντονότερο και τονίστηκε η απόλυτη ανάγκη της συνεργασίας όλων των αστυνομικών Υπηρεσιών για την επίτευξη του κοινού σκοπού που είναι η καταπολέμηση του εγκλήματος.

 «Ευχόμαστε και πάλι καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους και προσδοκούμε στην συνέχεια της άριστης πρώτης επαφής με την Ένωσή μας, κατά τη διάρκεια της οποίας έδειξαν ιδιαίτερη κατανόηση και καλές προθέσεις για την ικανοποιητικότερη επίλυση των προβλημάτων των συναδέλφων μας», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News