Κρήτη

Οδύνη για το χαμό του Χαράλαμπου Σαλβαράκη

Μέσα από την «Κρητική Εστία» είχε βοηθήσει εκατοντάδες Κρήτες φοιτητές

Έφυγε από τη ζωή, ανήμερα την Καθαρά Δευτέρα, ο πρόεδρος της «Κρητικής Εστίας» Χαράλαμπος Σαλβαράκης.

Θλίψη στους Κρητικούς σε όλη την Αττική έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του καθώς είχε να επιδείξει εξαίσιο έργο για όλους τους κρητικούς φοιτητές για τους οποίους η «Κρητική Εστία» είχε πάντα μία ανοιχτή και φιλόξενη αγκαλιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χαράλαμπος Σαλβαράκης αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλευόταν στο Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο όπου υπεβλήθη σε εγχείρηση καρδιάς.

Ο Γιώργος Μοσκοβίτης, αποχαιρετά τον Χαράλαμπο Σαλβαράκη, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Άνθρωπος δραστήριος λάτρης της Κρήτης.

Ο δικός μας Μπάμπης ήταν στέλεχος της ναυτιλιακής εταιρείας ‘’ΑΝΕΚ’’ όπου έως και σήμερα αποτελούσε διευθυντικό στέλεχος της.

Έδωσε την αγάπη της ψυχής του, στα παιδιά της Κρητικής Εστίας όπου τώρα και 5 χρόνια ακούραστος εργάτης ήταν έως και σήμερα πρόεδρος της .

Η είδηση έχει σοκάρει όλο το Κρητικό στοιχείο της Αττικής και όχι μόνο , μιας και ο δικός μας Μπάμπης ήταν αγαπητός σε όλους μπορούμε να πούμε.

Θέλω έστω και τώρα να του πω πολλά ευχαριστώ για την αγάπη του και την απλόχερη φιλία όλα αυτά τα χρόνια που γνωριζόμαστε και σε πολλά πορευτήκαμε μαζί.

Αδέρφι εκεί ψηλά απού βρίσκεσαι ανέ μπαντήξεις τα κοπέλια μου ,τον Λευτέρη μου και το Δημήτρη μου να μου τα προσέχεις σε παρακαλώ πολύ.

Καλό σου ταξίδι φίλε….
Αιωνία η μνήμη σου
Γεώργιος Δ. Μοσκοβίτης

 

Συλλυπητήρια από τον Λευτέρη Αυγενάκη

«Οι Κρητικοί όλης της Αττικής αποχαιρετούν με λύπη έναν σπουδαίο άνθρωπο με πλούσια κοινωνική προσφορά και αγάπη για την Κρήτη τον Χαράλαμπο Σαλβαράκη.

Ο Χαράλαμπος Σαλβαράκης, ως Πρόεδρος της «Κρητικής Εστίας» στάθηκε με ανιδιοτέλεια στο πλευρό των Κρητικών, οι οποίοι πάντα έβρισκαν εκεί ένα ανοιχτό και φιλόξενο περιβάλλον μακριά από τον τόπο τους.

Αποχαιρετούμε έναν μοναδικό άνθρωπο ο οποίος με ζήλο, μεράκι, και με μεγάλη επιτυχία κατάφερε επί σειρά ετών να εμπλουτίσει την ήδη «βαριά» κληρονομιά προσφοράς της «Κρητικής Εστίας».

Θα τον θυμόμαστε πάντα για το ήθος του, τον δυναμικό του χαρακτήρα, την θαλπωρή και την αξιοπρέπεια, με τα οποία πορεύτηκε μέχρι το τέλος.

Είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του και να συνδεθούμε στενά με γνήσια φιλία.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Αγαπημένε μας Μπάμπη, θα σε θυμόμαστε πάντα με το χαμόγελο σου και το καλό σου το λόγο».

 

Σχόλια