default-image

Στην εντατική ο δικυκλιστής που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στον ΒΟΑΚ

Κρήτη
Στην εντατική ο δικυκλιστής που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στον ΒΟΑΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Ρέθυμνο στα Χανιά και στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ο 52χρονος τραυματίας

Διασωληνωμένος και σε καταστολή νοσηλεύεται ο 52χρονος μοτοσικλετιστής που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο επί του ΒΟΑΚ και συγκεκριμένα στο ύψος της περιοχής Γεράνι, το μεσημέρι της Κυριακής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άντρας μεταφέρθηκε αρχικά βαριά τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου και αργά το απόγευμα κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Όπως ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου κ. Φραγκιαδάκης, ο 52χρονος διακομίσθηκε με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στα Χανιά για την περαιτέρω νοσηλεία του.

Όπως ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων κ. Βουλγαρίδης στο neakriti.gr, «ο άντρας υπεβλήθη σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και πλέον νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος και σε καταστολή.».

Αναφορικά με τον δεύτερο τραυματία του τροχαίου που σημειώθηκε περίπου στις δύο το μεσημέρι της Κυριακής, πρόκειται, σύμφωνα με τον κ. Φραγκιαδάκη, για ένα νεαρό άντρα ηλικίας 20 – 22 ετών ο οποίος έφερε ελαφρά τραύματα και δε χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News