Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο Καστέλι ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας

Κρήτη
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο Καστέλι ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με βαριά τραύματα μία γυναίκα στο νοσοκομείο του Ηρακλείου

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Καθαράς Δευτέρα στο Καστέλι του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, νομού Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το ατύχημα συνέβη στον επαρχιακό δρόμο Καστελίου- Αρκαλοχωρίου γύρω στις 6.30 το πρωί. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες το όχημα που οδηγούσε η 23χρονη βγήκε εκτός ελέγχου με αποτέλεσμα η ίδια να τραυματιστεί σοβαρά, φέροντας κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Καστελίου και από εκεί κρίθηκε αναγκαίο , η διακομιδή της στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου με τις αρχικές πληροφορίες ωστόσο να αναφέρουν ότι ήταν χωρίς αισθήσεις και φέροντας αρκετά σοβαρά τραύματα.

«Η κατάσταση της κρίνεται σοβαρή και κρίσιμη. Εισήχθη στο χειρουργείο με τραύματα σε κεφάλι, κοιλιά και θώρακα.  Ενώ τις επόμενες ώρες και σίγουρα στην διάρκεια της ημέρας θα εισαγωγή στην μονάδα εντατικής θεραπεία του Βενιζέλειου νοσοκομείου», ανέφερε στο neakriti.gr ο διευθυντής της ΜΕΘ και του ΕΚΑΒ Κρήτης, κ. Ανέστης Κιούλπαλης. 

Και όλα αυτά ενώ η Κρήτη μετρά  ήδη έναν νεκρό στον βωμό της ασφάλτου, στην διάρκεια του τριημέρου.

Αναλυτικότερα το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε  απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή του Ορεινού Ιεράπετρας.

Όταν ένα Ι.Χ. αγροτικό αυτοκίνητο που  οδηγούσε  74χρονος εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του ηλικιωμένου.

Αναφορικά πάντως με το πρωινό τροχαίο στο Καστέλι, παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα.

Τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε ανήλικο στην παραλιακή

Ενώ αίσθηση έχει προκαλέσει και το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε βράδυ Σαββάτου  όταν οδηγός αυτοκινήτου που κινούντα στην παραλιακή λεωφόρο με κατεύθυνση προς το κέντρο του Ηρακλείου, παρέσυρε έναν ανήλικο πεζό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος, περίπου 13 ετών, φέρεται να τραυματίστηκε – ευτυχώς – ελαφρά και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου υπεβλήθη στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο δράστης του περιστατικού αναζητείται από την Αστυνομία ενώ παράλληλα διενεργείται σχετική προανάκριση από τις αρμόδιες Αρχές του Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News