Στο σκαμνί ο τεχνικός ορθοπεδικών για την ασέλγεια σε ανήλικη

Κρήτη
Στο σκαμνί ο τεχνικός ορθοπεδικών για την ασέλγεια σε ανήλικη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει την Κρήτη

Σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει τελικά η εκδίκαση της υπόθεσης του Κρητικού τεχνικού ορθοπεδικών μηχανημάτων, ο οποίος φέρεται να είχε ασελγήσει σε βάρος ενός ανήλικου κοριτσιού το καλοκαίρι του 2016, στο Ηράκλειο.

Ο κατηγορούμενος επρόκειτο να καθίσει την περασμένη Παρασκευή, στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λασιθίου, στη Νεάπολη.

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δε συνέβη, καθώς η Έδρα διέκοψε τη συνεδρίαση για την Παρασκευή 22 Μαρτίου, αφού δεν κατέστη δυνατόν να βρίσκονται στο δικαστήριο συνήγοροι υπεράσπισης του κατηγορουμένου. Υπενθυμίζεται ότι η πολύκροτη δίκη έχει αναβληθεί ήδη τρεις φορές.

Η υπόθεση είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας τον Φεβρουάριο του 2017, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου - και όχι μόνο. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται, το καλοκαίρι του 2016, όταν το κορίτσι ήταν 13,5 ετών, μετέβη στον επαγγελματικό χώρο του κατηγορουμένου συνοδευόμενο από τη μητέρα του. Η μικρή είχε θωρακική σκολίωση, με αποτέλεσμα οι γονείς της να απευθυνθούν στον επίμαχο επαγγελματία.

Χωρίς να προκαλέσει υποψίες στη μητέρα τού κοριτσιού, η οποία περίμενε την κόρη της στον προθάλαμο του εξεταστηρίου, ο κατηγορούμενος φέρεται να προέβη σε ασελγή πράξη σε βάρος της μικρής, η οποία εν συνεχεία ενημέρωσε τους γονείς της, που κατήγγειλαν τον κατηγορούμενο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News