default-image

Η μάστιγα της λαθροθηρίας και οι έλεγχοι των αρχών στην εκπομπή Direct

Κρήτη
Η μάστιγα της λαθροθηρίας και οι έλεγχοι των αρχών στην εκπομπή Direct

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερβάλλουν εαυτούς οι ομοσπονδιακοί θηροφύλακες - Εντατικοί οι έλεγχοι για την λαθροθηρία στην Κρήτη

Λαθροθηρία ένα φαινόμενο που προβληματίζει καθώς έχει πλέον λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις παρά τους ελέγχους και τα πρόστιμα που προβλέπονται για εκείνους που παρανομούν και δεν σέβονται τη φύση, το περιβάλλον και το ζωικό κεφάλαιο.

Οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες υπερβάλλουν εαυτούς και χωρίς μέσα και εφόδια τις περισσότερες φορές ρίχνονται στη μάχη κατά την λαθροθηρίας.

Η κυνηγετική περίοδος μπορεί να έληξε ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που αγνοούν τους νόμους και βγάζουν τα σκυλιά τους εκτός των εκπαιδευτηρίων παρά το γεγονός ότι αν συλληφθούν επ’ αυτοφώρω θα παραπεμφθούν στην δικαιοσύνη.

Παράλληλα φιλοζωικές οργανώσεις κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου καθώς ήδη έχουν ξεκινήσει και καταγράφονται σοβαρές ελλείψεις αρκετών ειδών στους κυνηγότοπους και όχι μόνο. 

Η εκπομπή Direct ανοίγει το φάκελο των ελέγχων από την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή με επίσημα στοιχεία και αναλυτική καταγραφή των τελευταίων περιστατικών.

Στο πλατώ της εκπομπής, θα βρεθούν ο Σπύρος Νηστικάκης (Μέλος Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής), Γιώργος Καραγιωργάκης (Μέλος Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής), Καλλιόπη Μαραβελάκη (Δικηγόρος).

Τετάρτη 21:45 στην ΚΡΗΤΗ TV με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News