Στο «πλευρό» της Περιφέρειας η Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Κρήτη
Στο «πλευρό» της Περιφέρειας η Μαριάννα Βαρδινογιάννη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Κώστα Φασουλάκη

Με την πρέσβειρα καλής θέλησης της ΟΥΝΕΣΚΟ και πρόεδρο του συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη συναντήθηκε στην Αθήνα ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, αρμόδιος για θέματα πολιτισμού και απόδημου ελληνισμού, Κώστας Φασουλάκης.

Στη συνάντηση συζητήθηκε η συνεργασία στα θέματα πολιτισμού, δίδοντας έμφαση στη διοργάνωση από την Περιφέρεια του έτους “Ερωτόκριτος” και των εκδηλώσεων που προγραμματίζονται στην Κρήτη, στην Ελλάδα γενικότερα, αλλά και στο εξωτερικό.

Μάλιστα η κ. Βαρδινογιάννη αποδέχτηκε πρόταση της Περιφέρειας Κρήτης και θα είναι μέλος της επιτροπής του έτους «Ερωτόκριτου» 2019. Επιπλέον η κ. Βαρδινογιάννη δήλωσε ότι θα είναι αρωγός στην προσπάθεια να συμπεριληφθεί ο «Ερωτόκριτος» στην άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ΟΥΝΕΣΚΟ.

Ο κ. Φασουλάκης ευχαρίστησε θερμά την Πρέσβειρα καλής Θελήσεως της ΟΥΝΕΣΚΟ για την συνάντηση και το ενδιαφέρον της να ενώσει δυνάμεις με την Περιφέρεια Κρήτης. Από την πλευρά της, ευχαριστώντας τον κ. Φασουλάκη, η κ. Βαρδινογιάννη για την γόνιμη συνάντηση - συνεργασία, διαβεβαίωσε, πως θα είναι συνεχώς δίπλα στην προσπάθεια της  Περιφέρειας Κρήτης. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News