default-image

Στην εντατική ο εργάτης που έκανε «βουτιά» από οικοδομή

Κρήτη
Στην εντατική ο εργάτης που έκανε «βουτιά» από οικοδομή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι γιατροί θα αποφασίσουν πότε θα χειρουργηθεί ο τραυματίας

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται ο 45χρονος Σύριος ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε από μεγάλο ύψος οικοδομής σε περιοχή των Χανίων.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείο κ. Φανουργιάκη, «ο άντρας δεν μπήκε τελικά στο χειρουργείο όπως αναμενόταν. Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ και βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση.».

Σύμφωνα με τον ίδιο, αργότερα μέσα στη μέρα οι θεράποντες γιατροί θα αποφασίσουν πότε θα γίνει το χειρουργείο για τον 45χρονο αλλοδαπό. Πάντως, ο τραυματίας αρχικά νοσηλεύτηκε στην ορθοπεδική κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Το χρονικό του εργατικού ατυχήματος

Βουτιά στο κενό από τον τρίτο όροφο νεοανεγειρόμενης πολυκατοικίας στα Χανιά έκανε χθες το πρωί ένας 45χρονος οικοδόμος από τη Συρία. Ο άτυχος άνδρας πραγματοποιούσε εργασίες στο κλιμακοστάσιο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε την ισορροπία του και έπεσε από τον τρίτο όροφο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε άμεσα και παρέλαβε τον βαριά τραυματισμένο. Στην αρχή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Χανίων όπου γιατροί και νοσηλευτές του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Εκεί υπεβλήθη στις απαραίτητες εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί ότι δε φέρει εσωτερικά τραύματα.

Στη συνέχεια, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο ΠΑΓΝΗ, όπου και μεταφέρθηκε με κατάγματα στη σπονδυλική στήλη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News