Κρήτη

Πένθος για τον Κρητικό ταξίαρχο Μανώλη Σηφάκη – «Έφυγε» σε ηλικία 54 ετών

Ζούσε με την οικογένειά του και εργαζόταν στη Ρόδο

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 54 ετών άφησε ο Ταξίαρχος Μανώλης Σηφάκης, ο οποίος καταγόταν από το Ψυχρό του Οροπεδίου Λασιθίου, αλλά έμενε στη Ρόδο μαζί με την οικογένειά του.

Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, σύμφωνα με το rodiaki.gr, και σήμερα το πρωί απεβίωσε σε νοσοκομείο της Αθήνα όπου είχε μεταφερθεί.

Ο Μανώλης Σηφάκης υπηρέτησε επί σειρά ετών σε σημαντικές υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας στη Ρόδο: διετέλεσε διοικητής της Τροχαίας Ρόδου, διοικητής του ΑΤ Ρόδου, διοικτής του ΑΤ Αεροδρομίου, αλλά και διοικητής - αστυνομικός διευθυντής της Β Αστ. Διεύθυνσης Κω.

Ήταν παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Μαρία Κυπριώτη η οποία δημοσίευσε στο Facebook:

«Καλό ταξίδι Μανώλη μου, ακόμα και από εκεί ψηλά εγώ και η πολυαγαπημένη σου Σεμίνα ξέρουμε ότι μόνο για εμάς θα νοιάζεσαι, όπως έκανες και μέχρι σήμερα. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε... δύσκολη η μάχη... αλλά το παλέψαμε... καλέ μου άνθρωπε δεν άξιζες τέτοια τύχη.. Με αξιοπρέπεια και ψηλά το κεφάλι, όπως έπραξες μέχρι σήμερα, αντιμετώπισες και αυτή την μάχη που ήξερες ότι ήταν άνιση... Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας...αγαπημένε μου...».

Η κηδεία του, σύμφωνα με τον ίδιο ιστότοπο, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Μαρτίου στις 16:00 στον Ι.Ν. Αγίου Λουκά στη Σορωνή Ρόδου.

Σχόλια