Η «Ανδριανή» με ανθρώπους που κάνουν πράγματα που αγαπούν με τον τρόπο τους

Κρήτη
Η «Ανδριανή» με ανθρώπους που κάνουν πράγματα που αγαπούν με τον τρόπο τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτό το Σάββατο η Ανδριανή μας συστήνει ανθρώπους που κάνουν τα πράγματα που αγαπούν με λίγο διαφορετικό τρόπο, με το δικό τους τρόπο.

Μαζί τους κάνει ωραίες κουβέντες για θέματα που μας απασχολούν.

Με τη Ματούλα Βασιλάκη συζητούν για την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση.

Ποιες εσωτερικές διεργασίες μας οδηγούν στην αυτογνωσία, πώς θα έρθουμε πιο κοντά στον πραγματικό μας εαυτό, για να μπορέσουμε να σταθούμε με σιγουριά στα πόδια μας και να προχωρήσουμε.

Με τη Μαρία Ρουσοχατζάκη κουβεντιάζουν στο τραπέζι τον αυτισμό. Τελικά γίνεται υπερδιάγνωση στις μέρες μας; Πώς από τη διάγνωση, φτάνουμε στα εργαλεία που προσφέρει σήμερα η επιστήμη για να μπορέσουν τα άτομα με αυτισμό να βελτιώσουν την ζωή τους.

Η Βούλα ανέβηκε μια ακόμη φορά στο χιονισμένο Ψηλορείτη και με τους αθλητές του Ομίλου Κλασσικού αθλητισμού Πρέβελη, κάνουν rollers στα χιόνια! Ανατρεπτικό και πολύ διασκεδαστικό!

Η Ανδριανή συναντά 3 μουσικούς που μαζί κάνουν μια κουβέντα περισσότερο φιλοσοφική, μάλλον με κοινωνικές προεκτάσεις. Αυτοσχεδιάζουν λοιπόν, γιατί αυτό ξέρουν να κάνουν καλύτερα η Μαρία, ο Αντώνης και ο Δημήτρης.

Μιλούν για το project τους, FREE THE SOPRANO PLAYER, όπου προσκαλούν άλλους καλλιτέχνες, όχι μόνο μουσικούς, και αυτοσχεδιάζουν.

Αφήνουν έξω από την πόρτα τους ρόλους, τα γνώριμα μονοπάτια και αφήνονται στην αλληλεπίδραση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News