Ο Γιάννης Δροσίτης στο «Ελεύθερο Σημείο»

Κρήτη
Ο Γιάννης Δροσίτης στο «Ελεύθερο Σημείο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο άνθρωπος που έδωσε ζωή στο Παγκρήτιο στάδιο ζωντανά σήμερα στην ΚΡΗΤΗ TV

Ο πρώην αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ηρακλείου Γιάννης Δροσίτης φιλοξενείται στην εκπομπή “Ελεύθερο Σημείο” με τον Λευτέρη Συμβουλάκη, που θα μεταδοθεί απόψε στις 22:15, από την “ΚΡΗΤΗ TV”.

Πρόκειται για τον αυτοδιοικητικό που ανέλαβε και έδωσε ζωή στο Παγκρήτιο Στάδιο, χαράσσοντας την πορεία που θα έπρεπε να κινηθεί η διοίκηση για τα επόμενα χρόνια. Σε μια κρίσιμη στιγμή, που το Ηράκλειο χάνει το πλεονέκτημα φιλοξενίας δύο αγώνων λόγω ανολοκλήρωτων εργασιών στο στάδιο, ο Γιάννης Δροσίτης συγκρίνει το χθες με το σήμερα και θέτει τον πήχη για το αύριο. Από το μετερίζι της Ιατρικής, παρουσιάζει στοιχεία που θα προκαλέσουν ενδιαφέρον για τα χειρουργεία και τις λίστες αναμονής...

Όσα συμβαίνουν στην Αυτοδιοίκηση και την τοπική πολιτική σκηνή με ένα διαφορετικό βλέμμα. Ο σφυγμός της τοπικής και κεντρικής επικαιρότητας σε μια εκλογική χρονιά και τα καρδιοχτύπια των πρωταγωνιστών καταγράφονται από μια διαφορετική προσέγγιση με ρεπορτάζ, σχόλια, αναλύσεις και απόψεις από προσκεκλημένους και πρωταγωνιστές των εξελίξεων!

Η εκπομπή “Ελεύθερο Σημείο”, με τον δημοσιογράφο Λευτέρη Συμβουλάκη, που προβάλλεται από την “ΚΡΗΤΗ ΤV” κάθε Πέμπτη στις 10:15 το βράδυ, στοχεύει στην αντικειμενική ενημέρωση, δίνοντας στον κάθε πολίτη τη δυνατότητα να ενημερώνεται για την Τοπική Αυτοδιοίκηση τόσο σε επίπεδο Δήμων αλλά και Περιφέρειας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News