«Το Πάρκο των Θαυμάτων»: Δείτε πως μπορείτε να κερδίσετε προσκλήσεις!

Κρήτη
«Το Πάρκο των Θαυμάτων»: Δείτε πως μπορείτε να κερδίσετε προσκλήσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Cinema
Σάββατο,09 Μαρ 2019, 15:00
Odeon Talos
«Έρχονται»… φανταστικές περιπέτειες σε ένα λούνα παρκ

Μία… φανταστική ταινία «έρχεται» προσεχώς στις μεγάλες οθόνες!

Πρόκειται για την ταινία «Το Πάρκο των Θαυμάτων», μία ταινία κινουμένων σχεδίων, η οποία κάνει Avant Premiere Premiere για τους τηλεθεατές της ΚΡΗΤΗ TV, τους ακροατές του Ράδιο 9,84 και τους αναγνώστες του neakriti.gr, το Σάββατο 9 Μαρτίου!

Γι’ αυτό… μείνετε συντονισμένοι στο Ράδιο 9,84, στις εκπομπές «Καλό Μεσημέρι», «Κρήτη Σήμερα» και «Tag» της ΚΡΗΤΗ TV, καθώς και στους λογαριασμούς της ΚΡΗΤΗ TV και του neakriti.gr στο Facebook, προκειμένου να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις!

Και μην ξεχαστείτε… η Avant Premiere θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου, στις 3 το μεσημέρι, στην αίθουσα 3 του Odeon Talos.

Ενώ, την ίδια ημέρα, στο εμπορικό κέντρο Talos Plaza, θα υπάρχει καρουζέλ για να παίξουν και να διασκεδάσουν τα μικρά παιδιά!

Σημειώνεται ότι η ταινία θα προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από την Πέμπτη 14 Μαρτίου.

Λίγα λόγια για την ταινία:

«Το Πάρκο των Θαυμάτων» αφηγείται την ιστορία ενός συναρπαστικού λούνα παρκ, όπου η απίστευτη φαντασία της μικρής Τζουν ζωντανεύει. Δεκαετία του 1990. Μια μαγική μέρα, η μικρή Τζουν τρέχει διασχίζει το δάσος για να βρει τον δρόμο για το σπίτι της, όταν ανακαλύπτει ένα παλιό αυτοκινητάκι από λούνα-παρκ, και μπαίνει μέσα.

Ξαφνικά, θα βρεθεί στο Πάρκο των Θαυμάτων, ένα λούνα-παρκ που είχε φτιάξει με τον νου της, αλλά πια είχε ξεχάσει. Όλα όσα είχε φανταστεί είναι εκεί, αλλά έχουν ξεπέσει σε αταξία δίχως αυτήν. Τώρα, με τη βοήθεια των πλέον αγαπημένων της χαρακτήρων του πάρκου, η Τζουν πρέπει να ξαναφέρει το θαύμα στο Πάρκο των Θαυμάτων, πριν αυτό χαθεί για πάντα.

Η ταινία είναι μεταγλωττισμένη με τις φωνές των: Γιώργου Λιανού, Γιώργου Σιδέρη, Δανάης Σκιάδη, Ανδρέα Ευαγγελάτου κ.α.

Δείτε το τρέιλερ:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News