Κρήτη

Από αύριο το «στήσιμο» γεφυρών του Στρατού

Αυτό αποφασίστηκε στη συνάντηση υπουργού Άμυνας κ. Αποστολάκη και περιφερειάρχη κ. Αποστολάκη

Συνάντηση στην ΠΕ Χανίων για την αποκατάσταση της πρόσβασης-κυκλοφορίας με την τοποθέτηση γεφυρών του στρατού στις κατεστραμμένες από την θεομηνία υποδομές, είχαν αργά το απόγευμα στην ΠΕ Χανίων ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Στην επιτόπου επίσκεψη που ακολούθησε από τον υπουργό και τον περιφερειάρχη παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Απόστολου Βουλγαράκη, του δημάρχου Γιάννη Μαλανδράκη, κλιμακίου τεχνικών του στρατού, αποφασίστηκε να τοποθετηθούν άμεσα στις Βρύσες και στον Πλατανιά οι δύο πρώτες γέφυρες που ήρθαν σήμερα από Αθήνα.

Μάλιστα σε επιτόπου συνεννόηση του περιφερειάρχη και του υπουργού ανακοινώθηκε ότι από αύριο το πρωί ξεκινούν από τον στρατό οι εργασίες τοποθέτησης των γεφυρών με στόχο την άμεση αποκατάσταση της πρόσβασης - κυκλοφορίας στις κατεστραμμένες υποδομές.

«Είχαμε μιλήσει με τον υπουργό Υποδομών με τον περιφερειάρχη και στόχος μας είναι να βοηθήσουμε την Περιφέρεια τους φορείς, ώστε να αποκατασταθεί η κυκλοφορία με ασφάλεια για τους πολίτες», δήλωσε ο υπουργός.

Ο κ. Αποστολάκης και ο περιφερειάρχης αναφέρθηκαν στη συνέχιση της συνεργασίας με γνώμονα τη διασφάλιση της ανθρώπινης ασφαλείας στο επίπεδο των υποδομών ενώ εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του 60χρονου από τον Εμπρόσμερο Αποκορώνου που πνίγηκε από τα ορμητικά νερά του ποταμού, αλλά και στις οικογένειες των τεσσάρων θυμάτων πριν λίγες ημέρες στον Γεροπόταμο στην Μεσαρά Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια