Υποχώρησε το βουνό στο ύψος των Σισών στην εθνική οδό

Κρήτη
Υποχώρησε το βουνό στο ύψος των Σισών στην εθνική οδό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοβαρά προβλήματα από τις κατολισθήσεις στους δρόμους της Κρήτης

Τεράστια είναι η κατολίσθηση που σημειώθηκε στην εθνική οδό στο ύψος των Σισών, καθώς οι έντονες βροχοπτώσεις επί της ουσίας υποχώρησαν ένα μεγάλο μέρος του βουνό που και το έριξαν επί του Βόρειου Οδικού Άξονα της Κρήτης.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής, όπου τοποθέτησε σήμανση το δρόμο. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι εξαιρετικά επικίνδυνος, καθώς το ένα ρεύμα έκλεισε.

Όπως φαίνεται στις εικόνες που παρουσιάστηκαν σε απευθείας σύνδεση από την εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV, «Ώρα Αιχμής», με τον Μάνο Δασκαλάκη, σε απευθείας σύνδεση με την Έλλη Κοκάλη, φάνηκε το σημείο, το οποίο χαρακτηρίζεται ίσως το πιο επικίνδυνο του ΒΟΑΚ της Κρήτης, όπως είπε και ο υποδιοικητής Της Τροχαίας κ. Στέλιος Καρακούδης.

Η αστυνομία εφιστά την προσοχή των οδηγών, καθώς τη νύχτα η ορατότητα είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

Συνεργεία της Περιφέρειας σπεύδουν στο σημείο, καθώς κατολισθήσεις καταγράφονται σε όλο το οδικό δίκτυο από Ηράκλεια προς Ρέθυμνο.

Επίσης προσοχή χρειάζεται στο ύψος της Σκεπαστής στο Ρέθυμνο, ενώ μικρές κατολισθήσεις έχουν καταγραφεί κατά τη διάρκεια της αποψινής νύχτας στην περιοχή του Φόδελε και στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Πολλά προβλήματα και στο νότιο Ρέθυμνο στην περιοχή του Πλακιά που έχουν πλημμυρίσει πολλοί οικισμοί, ενώ μεγάλες οι ζημιές και στην περιοχή του Κουρταλιώτη.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News