Κρήτη

Απαγορευτικό απόπλου προκαλεί η «Ωκεανίς»

Προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από τους ισχυρούς ανέμους - Δεμένα τα πλοία και στα λιμάνια της Κρήτης, λόγω θυελλωδών ανέμων

Δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια της Κρήτης, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Σύμφωνα με το κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου τα πλοία είναι δεμένα και θα παραμείνουν στα λιμάνια τουλάχιστον για τις επόμενες ώρες, καθώς η ένταση των ανέμων που πνέουν στα πελάγη δεν επιτρέπει τον απόπλου.

Σε κάθε περίπτωση καλό είναι οι επιβάτες να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία από εδώ και στο εξής για να μάθουν τι ακριβώς θα γίνει με τα δρομολόγια που τους ενδιαφέρουν.

Οι Μινωικές Γραμμές ενημερώνουν

Μάλιστα, οι Μινωικές Γραμμές εξέδωσαν ανακοίνωση όπου γνωστοποιούν στο επιβατικό κοινό ότι, λόγω των θυελλωδών ανέμων που επικρατούν στο Αιγαίο και της απαγόρευσης απόπλου που έχει επιβληθεί από τα Λιμεναρχεία Πειραιά, Ηρακλείου και Χανίων, τα πλοία της εταιρείας δεν θα αποπλεύσουν σήμερα Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 για τα προγραμματισμένα δρομολόγιά τους από τα λιμάνια του Πειραιά, του Ηρακλείου και των Χανίων αντίστοιχα.

Τα δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν μετά την άρση του απαγορευτικού.

Συγκεκριμένα:

  • ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΧΑΝΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ: H/S/F FESTOS PALACE

Αναχώρηση από Ηράκλειο, μετά την άρση του απαγορευτικού

  • ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΧΑΝΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ: H/S/F MYKONOS PALACE

Αναχώρηση από Πειραιά, μετά την άρση του απαγορευτικού

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούνται οι κύριοι επιβάτες να απευθύνονται πριν την αναχώρησή τους στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα, στα Κεντρικά Πρακτορεία των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ, μέσω των Πανελλαδικών αριθμών 801-11-75000 (από σταθερό τηλέφωνο) & 18175 (από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο), στα λιμενικά γραφεία της εταιρείας (Ηράκλειο: 2810-399899, 2810-229602, Πειραιάς: 210-4145744, Αθήνα: 210 3376910, Σούδα: 6972-552661, 28210-81276, Χανιά: 28210-45911-12), και στα κατά τόπους λιμεναρχεία.

Δεμένα τα πλοία στον Πειραιά λόγω ισχυρών ανέμων

Απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο.

Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους στα 8 με 9 μποφόρ και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά τα 10.

Δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Για τον Αργοσαρωνικό δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων ενώ κλειστές είναι οι γραμμές Ρίο-Αντίρριο, Κυλλήνη-Κεφαλλονιά και Κυλλήνη-Ζάκυνθος.

Το πρωί δεν εκτελέστηκε το δρομολόγιο από Βόλο για Σποράδες. Κλειστές παραμένουν και οι γραμμές Κεραμωτή Καβάλας-Λιμένα Θάσου και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

 

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια