Γέννησε χωρίς να το... γνωρίζει - Ο «πελαργός» ήρθε απροσδόκητα στο Βενιζέλειο

Κρήτη
Γέννησε χωρίς να το... γνωρίζει - Ο «πελαργός» ήρθε απροσδόκητα στο Βενιζέλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πόνοι που ένιωθε ήταν πόνοι τοκετού τελικά

Μια απίστευτη ιστορία, πέρα για πέρα αληθινή διαδραματίστηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με πρωταγωνίστρια μία 42χρονη γυναίκα που γέννησε ένα υγιέστατο βρεφάκι χωρίς ωστόσο η ίδια να γνωρίζει ότι ήταν…. έγκυος.

Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα υπέστη αιμορραγία, ένιωθε πόνους στην κοιλιακή χώρα και για τον λόγο αυτό έσπευσε το πρωί της περασμένης Πέμπτης στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Εκεί όμως έγινε η…. αποκάλυψη, όταν οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η γυναίκα κοιλοπονούσε εξαιτίας όχι κάποιας ενδεχόμενης ασθένειας αλλά λόγω του ότι ήταν έγκυος και μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο.

Η ιστορία βέβαια δεν τελειώνει εδώ.

Καθώς σύμφωνα και με τα όσα δήλωσε ο Αναπληρωτής Διοικητής του Βενιζέλειου νοσοκομείου κ. Μοσχοβάκης, στο neakriti.gr η γυναίκα όχι απλά εγκυμονούσε, κάτι για το οποίο η ίδια σύμφωνα με τις πληροφορίες διερρήγνυε τα ιμάτια της ότι δεν υπήρχε περίπτωση να κυοφορεί, αλλά ήταν και ετοιμόγεννη…

Ωστόσο άμεσα οι γιατροί την οδήγησαν στην αίθουσα των υπερήχων όπου και εκεί έγινε το απροσδόκητο.

Οι πόνοι που είχε, αποδείχτηκαν πόνοι τοκετού και ως εκ τούτου μέσα σε λίγη ώρα το «θαύμα της ζωής» έγινε πράξη.

Με την καθοριστική βοήθεια των γιατρών η γυναίκα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο βρεφάκι χωρίς ούτε και η ίδια προφανώς να μπορεί να συνειδητοποιήσει το τι είχε συμβεί και πώς από την μία στιγμή στην άλλη άλλαξε η ζωή της.

«Η γιατρός που ξεγέννησε την γυναίκα, η επιμελήτρια της μαιευτικής - γυναικολογικής κλινικής του Βενιζέλειου κ. Ευτυχία Νιράκη ανέφερε στο neakriti.gr : Η γυναίκα ήρθε με έντονη αιμορραγία αλλά πόνους στην κοιλιά. Ρώτησα την μαία αν τυχόν ήταν έγκυος και μου είπε ότι κατόπιν ερώτησης  που απηύθυνε η ίδια προς την 42χρονη, δεν κυοφορούσε. Ωστόσο όταν πήγαμε στην αίθουσα υπερήχων ,στο ΤΕΠ, διακρίναμε το κεφαλάκι του μωρού και η έκπληξη ήταν για όλους μας μεγάλη. Επικράτησε ένας μικρός πανικός. Και με τον ειδικευόμενο της μαιευτικής Μιχάλη Ματαλλιωτάκη που ήμασταν εφημερία, φωνάξαμε νεογνολόγους και όλο το απαραίτητο προσωπικό και ξεκινήσαμε άμεσα τη διαδικασία της γέννας αφού δεν προλαβαίναμε να την μεταφέρουμε στην αίθουσα τοκετού της μαιευτικής».

Σύμφωνα με τον κ. Νιράκη, η γυναίκα γέννησε σε σύντομο χρονικό διάστημα και χαίρει άκρας υγείας, νοσηλευόμενη πλέον στην γυναικολογική κλινική και σύντομα θα πάρει και εξιτήριο . 

Σε κάθε περίπτωση, το οικογενειακό περιβάλλον, ο σύζυγος και σαφώς η ίδια η 42χρονη, που είναι πλέον μανούλα, ζουν από κοινού στιγμές ευτυχίας με τον ερχομό του νέου μέλους,  ενώ για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου που έζησε από την μία στιγμή στην άλλη μία αναπάντεχη έκπληξη θα είναι μια ιστορία, που δεν θα ξεχάσει ποτέ αφού ο… πελαργός ήρθε αναπάντεχα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News