Γεροπόταμος: Ο Κωστής και η Ροδούλα είχαν πάει για νυφικό πριν πνιγούν

Κρήτη
Γεροπόταμος: Ο Κωστής και η Ροδούλα είχαν πάει για νυφικό πριν πνιγούν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας και παππούς πλέον δηλώνει ότι θα είναι ο Μανόλης Γιαννακάκης

Συγκλονίζει ο πατέρας του αδικοχαμένου Κωστή Γιαννακάκη που χάθηκε στα παγωμένα νερά  του Γεροποτάμου, της Μεσαράς το βράδυ του Σαββάτου ξημερώματα Κυριακής,  μαζί με την αγαπημένη του Ροδούλα Tζαγκαράκη και την οικογένεια της μέσα στο αυτοκίνητο του.

Ο κ. Γιαννακάκης, δύο 24ώρα μετά το "τελευταίο αντίο", φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΙ και την Τατιάνα Στεφανιδου, με όση δύναμη του είχε απομείνει αναφέρθηκε στα δραματικά γεγονότα ενώ ράγισε καρδιές η αναφορά του ότι λίγες ώρες πριν το μοιραίο, το ζευγάρι είχε πάει για να διαλέξει νυφικό.

«Τα παιδιά είχαν πάει για νυφικό της Ροδούλας. Τους έπαιρνα για να τους πως ότι το μωρό ήταν άρρωστο και δεν τους έβρισκα. Όταν βρήκα το γιο μου τον ρώτησε που ήταν και μου είπε ότι είχαν κατέβει στο Ηράκλειο και διάλεξαν νυφικό και ότι είχαν το κινητό στο αμάξι για  αυτό δεν το σήκωναν το τηλέφωνο».

Και ο κ. Γιαννακάκης συνεχίζει καθηλώνοντας ακόμη περισσότερο: 

«Το πρωί του Σαββάτου μου άφησαν το μωρό και στις 5 το απόγευμα το μωρό άρχισε να κάνει εμετό. Τους πήρα τηλέφωνο τους το είπα και μου είπαν δεν πάμε στο γάμο Ερχόμαστε πίσω . Μετά πήραμε το γιατρό και μας έδωσες φάρμακα  και του δώσαμε και έτσι αποφάσισαν να πάνε. Μιλούσαμε κάθε μισή ώρα μέχρι και τις 12 τα μεσάνυχτα . Τότε ήταν η τελευταία φορά που μιλήσαμε μαζί.

Μετά κοιμηθήκαμε. Χτύπησε το σταθερό το πρωί και ήταν η αδελφή της Ροδούλας που με ρωτούσε αν γύρισαν τα παιδιά, γιατί τους έπαιρνε και εκείνη δεν απαντούσαν. Εγώ της είπα όχι και τους πήγα στη δουλειά . Εκεί με παίρνει τηλέφωνο η Κωνσταντίνα πάλι και μου λέει ότι είδε στο internet, ότι βούλιαξε το αμάξι. Μετά με ξαναπαίρνει η σύζυγος . Μιλήσαμε με αστυνομία και τότε μου είπαν ότι ψάχνουν αμάξι και αμέσως η Κωνσταντίνα πήγε στην αστυνομία.»

Ενώ το σημείο της συνέντευξης που προκάλεσε ανατριχίλα ήταν όταν ο τραγικός πατέρας, αναφέρθηκε και στο θέμα της ανατροφής του μωρού που μένει πλέον ορφανό από μάνα και πατέρα.

Με τρεμάμενη φωνή, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα του και λόγια που αποτελούν μαχαιριά στην καρδιά ο κ. Γιαννακάκης ανέφερε: Από παππούς θα ξαναγίνω μπαμπάς…».

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η συνέντευξη, ο κ. Μανώλης είπε μία μαντινάδα αφιερωμένη στα αγαπημένα του παιδιά που έφυγαν τόσο προωρα και αδόκητα μέσα σε ελάχιστα λεπτά στον «φονικό» Γεροπόταμο. «Νερό και χιόνια θα γενώ το σήμερο και πέρα, τη μια θα γίνω  εγώ παππούς την άλλη εγώ πατέρας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News